Kripto arbitraj fırsatları: BCH, ADA, XMR, Dash, Qtum, XML
Kripto arbitraj fırsatları: BCH, ADA, XMR, Dash, Qtum, XML

Kripto kışında bile bu arbitraj fırsatları ile yüzde 45 oranında kâr elde edebilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarında daha fazla oynaklık görülüyor, bu da ek arbitraj fırsatlarının ortaya çıkması anlamına geliyor. Günümüzde bu konu benzer şekilde ilerliyor. Zira, bir çok trader fonları hareket ettirmek konusunda tereddütlü olsa da kayıplar artmaya devam ediyor. Aşağıdaki altı altcoinin sunduğu arbitraj fırsatları denemeye değer olabilir. Bu makaledeki bilgiler Arbing Tool tarafından sağlanıyor.

Kripto arbitraj fırsatları: BCH, ADA, XMR, Dash, Qtum, XML

Dash (Kraken/Poloniex/HitBTC)

doge holo dash

Bugün gizlilik odaklı altcoinler için Kraken üzerindeki fiyat diğer platformlara kıyasla hala düşük. Dash durumunda, Kraken’deki değeri, Livecoin, Gate, Poloniex ve HitBTC’ye kıyasla daha düşük. Bu, tüm platform likiditesine bağlı olarak %2,6’ya varan kolay bir kâr sağlar. Bu çok sayıda borsa var olduğundan, daha cazip arbitraj seçeneklerinden biri.

Cardano (Kraken/Gate)

Cardano (ADA)

Altcoinler dünyasında genellikle olduğu gibi, Kraken ve Gate sektörde artan bir rol oynuyor. Kraken’deki ADA değeri, Gate’e göre %2,2 daha düşük, bu da en önemlisi çok kolay bir arbitraj fırsatı sağlar. Her ne kadar bu fiyatlar çok uzun bir süre için yerinde kalmayabilirse de risk almaya istekli olanlar için kazanılması gereken bazı iyi paralar olduğu açık.

Bitcoin Cash (Kraken/Livecoin/HitBTC)

Bitcoin Cash (BCH) fiyatı, ağır vuruyor

Bitcoin Cash‘in geleceğine ilişkin mevcut belirsizlik, keşfedilecek adil bir arbitraj fırsatı oluşturuyor gibi görünüyor. Kraken veya Gate’de satın alma, kullanıcıların BCH’yi Gate, Livecoin ve HitBTC’de %37’ye varan oranlarda satmasını sağlar. Ayrıca CEX’ten satın alma ve HitBTC veya Livecoin üzerinden satma %45’e varan bir kazanç elde etme seçeneği olabilir.

Qtum (Kraken/Poloniex/Gate)

Qtum (QTUM) fiyatlarındaki artış trendi ve nedeni

Qtum arbitraj ticareti dünyasına hakim sadece üç borsa var. Kraken’deki değer genellikle Poloniex ve Gate’e göre daha düşük. Bugün bir kez daha durum böyle, trader’lar sadece %2’lik kârları paraya çevirmek için harcayabiliyorlar. Bu, çabaların azlığı göz önüne alındığında denemeye değer bir fırsat.

Monero (Kraken/Poloniex/HitBTC)

Monero (XMR) kripto parasındaki önemli değişiklikler

Dash’ı içeren arbitraj fırsatına benzer şekilde, XMR için Kraken fiyatı HitBTC, Poloniex ve Gate ile karşılaştırıldığında daha düşük. Bu, trader’ların neredeyse hiçbir şey yapmadan %2,4 oranında kolay kâr elde etmesini sağlar. Özellikle mevcut piyasa koşulları göz önünde bulundurulduğunda, bu tür fırsatlar öne çıkıyor.

Stellar Lumens (Kraken/ KuCoin/HitBTC)

İki önemli Stellar Lumens fiyatı tahmini

Hemen hemen her gün, Stellar Lumens‘i içeren bir arbitraj fırsatı olmalı. Kraken’deki XLM fiyatı, KuCoin, HitBTC ve Gate’e göre çok daha düşük seviyede kalıyor. Bu da, %2,75 oranında hızlı ve kolay bir kazanç sağlıyor. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen trader’lar fiyatların tüm platformlarda bu seviyelerde kaldığını varsayarak, iyi bir para kazanabilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin