Kripto karşıtı ünlü TV kişiliği, fonunun yüzde 3’ünü artık bu iki kripto paraya ayırıyor!
Kripto karşıtı ünlü TV kişiliği, fonunun yüzde 3’ünü artık bu iki kripto paraya ayırıyor!

Kripto karşıtı ünlü TV kişiliği, fonunun yüzde 3’ünü artık bu iki kripto paraya ayırıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcı ve TV kişiliği Kevin O’Leary, Bitcoin’e ısındığını ve şu anda portföyünün %3’ünü piyasa BTC ve ETH’de tuttuğunu açıkladı. Bir CNBC röportajında ​​Shark Tank panelisti, kripto para birimlerinden “büyülendiğini” belirtti.

“Dijital para birimlerinin kalıcı olacağını” tahmin eden O’Leary, kripto varlıkları satın alıp onları elde tutmanın ötesine geçmeyi düşünüyor.

“Bitcoin madenciliği altyapısına nasıl yatırım yapacağımı düşünmeye başladım.”

“Dalgalanmalara alışmaya başladım”

Shark Tank yıldızı, kripto para birimlerinin oynaklığının bir sorun olmaya devam ettiğini itiraf ediyor, ancak kurumsal yatırımcıların vahşi dalgalanmalara yatkın olduğu konusunda umutlu.

“Dalgalanma beni rahatsız ediyor, ama buna alışıyorum. Son 90 gün içinde kurumlar da dahil olmak üzere kripto para tutmaya istekli olan çoğu insan dalgalanma ile başa çıkmaya hazır.”

Sonraki bir tweet’te O’Leary, kripto oynaklığının çılgınlığıyla başa çıkmanın en iyi yolunun maruziyeti sınırlamak olduğunu öne sürdü.

“Kripto para birimlerinin değişkenliği göz önüne alındığında, ilk etapta katılmaya karar verdikten sonra vermeniz gereken ana karar, portföyünüzün yüzde kaçını ayırdığınızdır. Benim için maksimum %5!”

Daha önce kripto paralara karşıydı

O’Leary’in kripto para birimlerindeki dönüşümü birkaç ay içinde gerçekleşti. Aralık ayının sonlarında, Bitcoin’i “alakasız bir noburger” olarak nitelendirmişti.

Ancak geçen ay, Shark Tank yıldızı, Bitcoin ve kripto alanına yönelik değişen düzenleyici dalgaların kendisi ve diğer yatırımcılar için bir “oyun değiştirici” olduğunu belirtti.

“Kanadalılar, İsviçreliler ve diğer birçok düzenleyici, BTC’de %180 yaptı. Bu, ben de dahil olmak üzere birçok yatırımcı için ezber bozan bir şey.”

Geçen ay, Kanada’nın Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu bir Bitcoin borsa yatırım fonunu (ETF) onayladı. İsviçre’de, menkul kıymetlerin tokenize edilmesine izin verirken geleneksel varlıklara benzer yasal korumalar sağlayan yasa 1 Şubat’ta yürürlüğe girdi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin