2023 yılında kripto ile pasif gelir elde etmenin 5 yolu
2023 yılında kripto ile pasif gelir elde etmenin 5 yolu

2023 yılında kripto ile pasif gelir elde etmenin 5 yolu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kriptodan elde ettiğiniz pasif gelirinizi artırmak ister misiniz? Şu anda elde ettiğiniz Bitcoin gelirini etkinleştirmenin en hızlı yolunu bilmek ister misiniz? Kripto para birimlerinin popülaritesindeki artışın bir sonucu olarak pasif gelir için daha fazla fırsat var. Bitcoin ile pasif gelir elde etmenin amacı, aktif katılım olmaksızın sürekli olarak para kazanmaktır.

Alım satım yaparken risk almak, zaman harcayarak çaba sarf etmek veya Bitcoin’inizi boşta bırakmak yerine, artık onu istediğiniz kadar çalıştırabilirsiniz. Bu durumu yavaş yavaş kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Kurulduktan sonra, sizin hiçbir çaba harcamanıza gerek kalmadan sizin için gelir elde etmeye devam edeceklerdir. Başlamak için, pasif kripto para birimi gelir seçenekleri geliştirmeye yönelik birkaç öneriyi burada bulabilirsiniz. Otomatik olarak yinelenen birçok gelir akışı, birkaç farklı yaklaşımın birleştirilmesiyle üretilebilir.

  1. Crypto Mining
  2. Affiliate Program
  3. Market NFTs
  4. Crypto Games
  5. Airdrops

1.Crypto Mining

AMGCrypto, dünyanın önde gelen bulut madenciliği şirketlerinden biri ve güvenilir bir iş ortağıdır. AMGCrypto, 2022’den beri 176’dan fazla ülkede güvenilir bulut madenciliği hizmetleri sağlıyor. Ve şu anda AMGCrypto’da kripto para kazanan 3726K kullanıcı var. En iyi küresel sağlayıcılardan biri olan AMGCrypto, kullanıcıların bulut madenciliği deneyimini güvenli ve konforlu hale getirmeye çalışır.

Avantajlar:

  • Kaydolun ve anında 12$ bonus kazanın.
  • Yüksek kârlılık seviyeleri ve günlük ödemelere sahiptir.
  • Başka hizmet veya yönetim ücreti yoktur.
  • Platformu kullanarak 6’dan fazla ek para birimi oluşturabilirsiniz.
  • Şirketin üyelik programı, arkadaşlarınıza tavsiye etmenize ve 3.000$’a kadar tavsiye bonusları kazanmanıza olanak tanır.
  • McAfee® güvenlik koruması. Cloudflare® güvenlik koruması.
  • %100 çalışma süresi garantisi ve 7/24 sağlanan iyi teknik destekle desteklenir.
  • Daha fazla ayrıntı için Web Sitesi: https://www.amgcrypto.com

2.Affiliate Program: Yüksek ödüller almak için arkadaşlarınızı önerin

İnsanları web sitelerine yönlendirerek çeşitli kripto para ortaklık programlarından para kazanabilirsiniz. Afiliate Program’a kaydolmak ücretsizdir. Bir hesap oluşturduktan sonra size özel bir bağlantı verilecektir. Diğer yerlerin yanı sıra web sitelerinde, bloglarda, forumlarda ve sosyal medyada URL paylaşmaya başlayabilirsiniz. Birisi bağlantınız üzerinden her kaydolduğunda veya bir satın alma işlemi gerçekleştirdiğinde ödüllendirilirsiniz. Hızlı büyüme ve kâr potansiyeli önemli bir avantajdır. Ayrıca, tüm sıkı çalışmanızı yaptıktan sonra altın bonusları günler, haftalar, aylar ve hatta yıllar boyunca durabilir. İster bir blog yönetin, ister bir web sitesine sahip olun veya sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olun, bağlı kuruluş pazarlama programları ciddi bir pasif gelir elde etmenin harika bir yoludur.

AMGCrypto platformunda, web sitesini başkalarına tanıtarak para kazanmayı seçebilirsiniz. Yatırım yapmadan da para kazanmaya başlayabilirsiniz. Her siparişte harcadıkları tutarın %7’sine kadar kazanabilirsiniz. Bağlantıyı kopyalayıp arkadaşlarınızla paylaşarak harika tavsiye bonusları kazanabilirsiniz.

Daha fazla ayrıntı için Web Sitesi: https://www.amgcrypto.com

3.Market NFTs

Değiştirilemez token’lar veya NFT’ler, dijital bir defterde saklanan benzersiz varlıklardır. NFT’ler, depoladığınız yatırımın paha biçilemez olması gibi mükemmel bir özelliğe sahiptir. Video, dijital tasarımlar, fotoğrafçılık, müzik, oyunlar ve GIF’ler dahil olmak üzere her şey için NFT’ler oluşturabilirsiniz.

NFT yapmak kolaydır. OpenSea gibi web siteleri, bir hesap oluşturmanıza ve (ek gas ücretlerini içeren) adım adım basım sürecini izlemenize izin verir.

Yeni bir iş olmasına rağmen, NFT gelirleri şimdiden 10 milyar doların üzerine çıktı. Yine de konuma erişebilirsiniz. Sadece satacak NFT’ler üretmenin, zaman ve basım maliyetleri için önceden bir yatırım gerektirdiğinin farkında olun.

4.Crypto Games

Çevrimiçi Bitcoin oyunları oynamak giderek daha popüler hale gelirken, pasif gelir fırsatları artmalıdır. Mevcut birkaç kripto oyunu vardır ve bunların çoğu, farklı kripto türlerini kullanmak için ödüller sunar. Axie Infinity, The Sandbox, Gods Unchained, Ethermon ve Pegaxy çeşitli oyunlardan sadece birkaçıdır.

5.Airdrops

İlk Kripto Para Arzından önce, kripto projeleri, dolaşımlarını ve popülerliklerini (ICO) artırmak için airdrop’ları bir pazarlama stratejisi olarak kullanırdı. Bu, potansiyel kullanıcılara projenin yerel token’larının ücretsiz kopyalarını vermeyi gerektirir. Sonuç olarak, geçiş kartı satışa çıkmadan önce daha fazla duyurulur ve daha geniş çapta dağıtılır.

Airdrop’lar çeşitli şekillerde gelir. Bazıları size sadece cüzdanınızı bağlamanız için token sağlarken, bazıları ise projenin sosyal medya sayfası gibi kolay gereksinimleri gerçekleştirmenizi sağlar. Airdrop’lar tahmin edilemez olsa veya nadiren büyük kârlar sağlasa da kripto para varlıklarınızı çeşitlendirmenin eğlenceli bir yolu olabilir.

Sonuç

Pasif gelir kriptosuna yeni bir yaklaşım arıyorsanız, hızlı bir şekilde büyük gelir elde etmenize yardımcı olacak altı basit yöntemi dahil ettik. Sakin olarak çok şey yapmaya başlayın çünkü çok zaman almazlar. Herhangi bir çaba sarf etmeden kolayca daha fazla para kazanabilirsiniz.

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin