Kripto hedge fonu tarafından, düşüş sırasında 56 milyon dolar değerinde Ethereum alımı yapıldı!
Kripto hedge fonu tarafından, düşüş sırasında 56 milyon dolar değerinde Ethereum alımı yapıldı!

Kripto hedge fonu tarafından, düşüş sırasında 56 milyon dolar değerinde Ethereum alımı yapıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son elde edilen verilere göre, kripto hedge fonu Three Arrows Capital (3AC), piyasadaki düşüşün ardından yüklü miktarda Ethereum alımı yaptı. Three Arrows Capital 56 milyon dolar yani 14.833 ETH alımı gerçekleştirdi. Ethereum, 13 Aralık tarihinde yaklaşık %11 düşüşle 3.660 dolara düşmesinin ardından yazım sırasında 3.788 dolardan işlem görüyor.  düştükten sonra şu anda 3.788 dolardan işlem görüyor.

Three Arrows Capital CEO’su Zhu Su, yayınladığı tweette “Evet, geçmişte desteklemesine rağmen Ethereum’u terk ettim” dedikten sonra Kasım ayının sonlarında büyük ilgi gördü.

Daha sonra, düşüncesini değiştiren CEO şunları söylemişti:

“Bunu yumuşatmak ve terk etmenin yanlış kelime olduğunu söylemek istiyorum. Anın hararetiydi. Üzgünüm.”

Ethereum

Wu Blockchain tarafından tweet’lendiği gibi Three Arrows, 91.477 ETH’nin ilk transferi gerçekleştirdi. Son olarak 7 Aralık tarihinde borsadan 91.477 ETH transferinden bu yana, Three Arrow Capital borsa ile sık sık etkileşime girdi ve geçtiğimiz hafta borsadan toplam 22.416 ETH transfer daha gerçekleştirdi.

Aralık ayının başlarında, kripto hedge fonu, FTX, Binance ve Coinbase‘den Nansen tarafından Three Arrows Capital olarak belirlenen cüzdana aktarılan 91.477 ETH ve 77.477 ETH’lik dilimlerde yaklaşık 168.954 ETH yükledi.

Ethereum (ETH) fiyatında son durum

Ethereum fiyatı, önceki günün en düşük seviyesi olan 3.660 dolardan bu yana bir toparlanma kaydetmeye çalışıyor. Ethereum fiyat hareketi, yakın vadede daha yatay bir piyasayı destekliyor.

Alıcılar 4.000 dolar aralığında kalabilirse yukarı yönde yer alan 4.345 dolara kadar yükselebilir. Genel olarak, fiyat 3.600 dolar ve 4.000 dolar orta vadeli konsolidasyon bölgesinin üzerinde kalırsa, ETH/USD yukarı yönde eğri kalmaya devam ediyor gibi görünüyor.

u.today


Binance komisyon   indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin