Kripto paralar son durum: Hafta sonu piyasada görünüm nasıl?

Kripto haberleri: Piyasanın son durumu ve gelişmeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto haberleri, bugün güne daha sakin başladı gibi. Birkaç haber dışında önemli gelişmeler yaşanmıyor. Sabah saatlerinde Bitcoin’in yeni bir alfa sürüme geçmesi piyasada olumlu yansıma yaptı. Ancak yeteri kadar fiyatın yukarı firması görülmedi. Diğer yandan Terra kurucusu Do Kwon ile ilgili söylentiler yine dolaşmaya devam ediyor.

Do Kwon hakkında dedikoduların dolaşması Terra Classic fiyatında yüzde 7’lik bir ters artış gösterdi.  Kripto haberleri bu şekildeyken Bitcoin ve Ethereum, güne istekli başlayanlar arasında oldu.

Bitcoin, haberi yaptığımız esnada 19.000 doların üstünde tutunmaya çalışırken, Ethereum ise 1.300 dolarlık bandın içinde alabildi. İlk 10 içinde yer alan varlıklarda mütevazi kazançlar sürüyor.

Kripto haberleri ve son durum

Terra Classic, Güney Koreli savcılar cephesindeki son gelişmelere rağmen %7 arttı. Halen belirsizlik devam etmesine rağmen yatırımcıların istekli olması ve farklı nedenlerden dolayı fiyatta pozitif oynaklık oluşuyor.

Kripto haberleri için dün fazla aksiyon yaşanmaması istenilen seviyelerin görülmemesine neden oldu. Bu da altcoin’lerin dün BTC kadar acı çekmesini sağladı. Fakat bugün işler tersine döndü. Son birkaç gündür bu sirkülasyon devam ediyor. Yine de yatırımcıların çoğu temkinli olmaya çalışıyor.

Genel kripto para piyasası değeri, dünkü çöküşten bu yana yaklaşık 20 milyar dolar ekledi ve 900 milyar doların oldukça üzerinde kaldı. Şu an genel market değeri 940 milyar dolar bölgesinde geziniyor. Sadece birkaç gün önce 1 trilyon doları devirmişti.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin