Kripto fiyat kurtarma planlaması
Kripto fiyat kurtarma planlaması

Kripto fiyat kurtarma planlaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto fiyat kurtarma planlaması. İnsanlık tarihinin en kötü üç ayısı kripto fiyatlandırmayı bitirdi (hiç abartı gerekmez). Geçen hafta kapitülasyon olarak ortaya çıkan şey, ilk çeyreğin sonuna kadar daha fazla satarak devam etti. Bu humbling bir deneyim oldu.

Kriptonun dünyamızda değişiklik yapmak için temel gücünden dolayı fiyatlar düzelecek

Daha fazla yatırımcının bu soruyu sorduğuna dair spekülasyon yapmak güvenli: Satışların ne zaman sona ereceği, fiyatların kaçınılmaz olarak ne zaman zararları telafi edeceği? Kaçınılmaz kelimesine odaklanmak önemli. Çünkü bu inanç, bizi burada en başta getiren şey. Evet, kriptonun dünyamızda değişiklik yapmak için temel gücünden dolayı fiyatlar düzelecek.

O zaman için nasıl bir strateji geliştirilmelidir?

Öyleyse, daha iyi soru şu olmalı: o zaman için nasıl bir strateji geliştirilmelidir? Şansınız, 2017’de geç başlamadıysanız, muhtemelen binlerce ICO’dan birine veya daha fazlasına yatırım yaptınız. Bu durumda, muhtemelen büyük yatırımcıların aldıkları getirilerle çekildiniz. Başka bir deyişle, amacınız sadece para kazanıyordu, ne iş modeli ne de uzun vadeli başarı beklentileri en önemli sorun değildi. Tamamen anlaşılabilir, seçim yapmak ve beyaz kağıtları okumak için çok fazla ICO vardır. Kafa karıştırıcı, yaratıcılık teşvik edici bir deneyim olabilir.

Kripto fiyat kurtarma planlaması için portföyünüzü inceleme

Belki de kripto portföyünüz büyük kripto paraların bir veya iki tanesini ve bir ICO’ları bir araya getirmekten ibarettir. Dikkat edeceğiniz şey, Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Litecoin gibi kripto paralar zayıf bir performans gösterdiği için, ICO’ların tüm olasılıkları çok daha kötüydü. Sağduyuyu uygulamak, portföyünüzü ICO’lara dövülenler lehine ayarlamanız gerektiği sonucuna götürecek. Sonuçta, onlar en ucuz ve dolayısıyla en iyi değer değil.

Bu hareketi yapmadan önce, kripto fiyat döngüsünün yükseklikleri etrafında yayınlanan raporları değerlendirin. Öğrendiğimiz bilgileri tekrar uygulayabilirsek, biraz kripto para biriktirebiliriz. Yaklaşık on yıl boyunca toplam 86.000’den fazla Blockchain projesi var. Raporlarda, şüpheli olduğumuz bazı şeyleri doğrulayan bazı ilginç veri noktaları var. 2009’dan beri her yıl ortalama olarak 6.000’den fazla proje başladı ve 2016’ya göre 26.000’in üzerine çıktı.

Blockchain projelerinin sadece %5’i hayatta kaldı

İşte daha önemli veri noktası; bu projelerin sadece %5’i hayatta kaldı. Ortalama ömür süresi 15 aydan az. Yatırımcılar için burada bir mesaj var. 2017’den itibaren ICO’ların %95’inde, fiyat seviyeleri genel olarak kripto para birimi için toparlanmadan önce, ICO’nun varlığını sürdürebilirsiniz. ICO yatırımcıları için bu durum, yavru kuşanmış Blockchain projelerinin daha gelişmiş risk sermayesi aşamasındaki şirketlerin başarısından çok az fark olduğunu teyit etmekte.

ICO’lar risk sermayesi için harika bir alan

ICO’ların risk sermayesi için harika bir alan. Ancak yatırımcılar memnuniyet konusuyla karşı karşıya kaldıklarında riskler çoğalmakta.  Stoklar dünyasında, uzun bir ayı piyasasından sonra, raf tavsiyesinin standardı, büyük ve iyi sermayeli şirketler satın almak. Çünkü bunlar, yükü yönetecek olan kanıtlanmış şirketler. Zamanla bunun kazanan bir strateji olduğu kanıtlandı. Dow Jones Blue çip şirketleri ile Bitcoin, Ethereum, Ripple ve hatta Litecoin gibi kripto isimlerini karşılaştırmak için bir inanç sıçraması olmasına rağmen, sonuç aynı. 2018’in ilk çeyreğinde bir kapanışa geldiğimizde, ilerleyen günlerde daha iyi zamanlar arayabiliriz.

Ccn

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin