Kripto etkin kartları aktif: Ödeme devi Visa, Latam bölgesi için önemli bir adım attı!

Kripto etkin kartları aktif: Ödeme devi Visa, Latam bölgesi için önemli bir adım attı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük ödeme şirketlerinden biri olan Visa, Latam’daki birkaç Fintech girişimiyle ortaklaşa bir dizi kripto etkin kartın piyasaya sürdü. Şirket tarafından yapılan açıklamada duyuru ile Latin Amerika bölgesi öncelik olarak seçildi.

Kartlar, kullanıcıların kripto harcamasına, Visa kartlarının kabul edildiği yerlerde kripto satın almasına ve ayrıca bölgedeki farklı Fintech ortakları aracılığıyla kripto para iade işlemine izin verecek. Atılan adım bu tarz bir organizasyonun ilkleri arasında yer alıyor.

Visa, Fintech ortaklarına kripto uyumlu kartlar sağlıyor

Küresel ödeme şirketleri, geleneksel itibari para ödemelerini kripto para birimleri gibi daha gelişmiş çözümlerle kullanmayı önemsiyor. Önde gelen ödeme şirketlerinden biri olan Visa, geçen hafta, ödeme ağı aracılığıyla daha fazla insanın kripto para kullanmasını sağlamayı amaçlıyor. Bunun için ilk kripto özellikli kartlarını Latam’da piyasaya sürdü.

Şirket, Arjantin’deki Lemon Cash ve Satoshi Tango dahil olmak üzere Latam’da ve Brezilya’da Crypto.com, Alterbank ve Zro Bank gibi diğer girişimlerle ortaklık kurdu. Bu yeni kartların sahip olacağı işlevler arasında kripto ile ödeme yapmak, Visa özellikli kripto çıkışları aracılığıyla kripto satın almak ve ayrıca satın alma parasını Bitcoin olarak almak yer alıyor.

Visa Latin Amerika ve Karayipler ürün ve inovasyondan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Romina Seltzer, Visa’nın amacı hakkında şunları söyledi:

“Kripto ekosistemi, artan yatırım, daha fazla tüketici benimsemesi ve daha fazla kripto etkin kullanım durumu ile bölgede ivme kazanmaya devam ediyor. Müşterilerimiz, ortaklarımız ve müşterilerimiz için kripto ve ödemelerin geleceğini inşa etmek için güçlü stratejimizi geliştirmeye devam edeceğiz.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin