Anthony Pompliano: “Bitcoin 150 bin dolara çıktığında da BTC’lerimi satmam!”
Anthony Pompliano: “Bitcoin 150 bin dolara çıktığında da BTC’lerimi satmam!”

Kripto dünyasının sevilen ismi Anthony Pompliano: “Bitcoin önce 3 bin doları, beş seneye 50 bin doları görür.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Morgan Creek Digital Assets’in kurucusu ve ortağı olan Anthony Pompliano, Bitcoin’in 3 bin dolara kadar düşebileceğini iddia etti.

Anthony Pompliano parabolik fiyat hareketlerini takip ediyor

Pompliano:

Parabolik fiyat artışları daha uzun sürmeye devam ediyor. Her parabolik çalışma, tüm zamanların en yüksek noktasından yeni tüm zamanların en yüksek seviyesine kadar ölçülür. İlk hızlı fiyat hareketi sadece 300 günü (2010-2011), ikincisi ise 900 günü geçti (2011-2013). Son parabolik fiyat artışı, 20.000 dolar (2013-2017) seviyesinde zirve yaptı ve tamamlanması yaklaşık 1.500 gün sürdü.

Pompliano’ya göre bu eğilim, Bitcoin’in 2023’ün ortasına kadar tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşma olasılığının düşük olduğunu gösteriyor.

Mevcut ayı piyasası 650 gün sürebilir

Tarihsel ayı piyasası verilerinin ölçülmesi, ilk ayı piyasasının 2011’de yaklaşık 160 gün sürdüğünü ve bir sonrakinin 2013-2014 yılları arasında 400 gün sürdüğünü gösteriyor. Bu verileri kullanarak Pompliano’nun bir trend oluşturması için mevcut ayı piyasasının yaklaşık 650 gün kadar devam etmesi bekleniyor.

Bunun gerçekleşmesi durumunda, kripto piyasaları negatif fiyat hareketine 2019’un üçüncü çeyreğine kadar devam edecek. Ki bu da piyasa katılımcılarının şimdiden tahmin ettiğinden çok daha uzun bir süre.

Pompliano:

Herkese söylediğin bir şeyin yanlış olduğunu itiraf etmek asla eğlenceli değildir. Ancak, kendi varsayımlarınızı ve inançlarınızı sürekli olarak test etmeniz önemlidir. Son birkaç hafta içinde kendimi test ettiğimden, daha iyi veriler toplamam ve tahmin modelini yeniden inşa etmem gerektiği belli oldu.

Pompliano’nun görüşüne göre, mevcut verilerin gözden geçirilmesi, özellikle Bitcoin fiyatının 10 bin dolardansa 3 bin dolara yaklaşma olasılığının yüksek olduğunu ve bunun da yaklaşık %50’lik bir fiyat düşüşü anlamına geldiğini göstermekte.

Sonuç olarak Pompliano, 2022 veya 2023’te Bitcoin’in 50.000 doları göreceğine inandığını yineledi. Yatırımcılara ise kendi araştırmalarını yapmalarını ve kendilerini sürekli en kötü ihtimale hazır tutmaları gerektiğini söyledi.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin