Kripto dünyasını hayvan figürlü coinler sardı: Sıra Dogelon Mars coinin!
Kripto dünyasını hayvan figürlü coinler sardı: Sıra Dogelon Mars coinin!

Kripto dünyasını hayvan figürlü coinler sardı: Sıra Dogelon Mars coinin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, Dogecoin derken piyasayı yeni etkisine alan bir meme coin daha çıktı. İşte karşınızda Dogelon Mars. Diğer meme projeleri gibi hızlı çıkış yakalayan Dogelon, son 24 saat içinde yüzde 100 yaptı.

Yatırımcılar, kripto dünyasına giriş yaptıklarında en düşük riskli varlıkları seçer. Bu varlıklardan ise yüksek getiri beklenir. Ancak genellikle en riskli kripto varlıkları kazanç sağlıyor. Bunu meme projelerinde görebiliyoruz. Yüksek risk içermesine rağmen değeri de bir o kadar fazla artış yaşayabiliyor. En iyi örnek Dogecoin ve Shiba Inu’yu gösterebiliriz.

Şimdi ise sahneyi Dogelon Mars alıyor. Piyasada ELON ismiyle bilinen varlık, meme coinlere artan rağbet sayesinde nasibini aldı. Kısa sürede piyasada kendine yer edinen ELON, ilk 100 içine girdi. Henüz büyük borsalarda yer almaması ise şaşkınlıkla karşılanıyor.

Dogelon Mars, günlük yüzde 100’ün üzerinde değer kazandı

Coinmarketcap verilerine göre, ELON ilk 100 içinde yer alıyor. Anlık yüzde 130’a varan artış sayesinde 91’inci sıraya kadar çıktı. Piyasa değeri 1 milyar doları aşarken, hacmi ise 800 milyon doların üzerinde. Yatırımcılardan ilgi çeken meme coin ciddi bir yatırım alabildi. Binance, Huobi, Coinbase gibi borsalara henüz giriş yapayan ELON, Kucoin, Gateio ve OKEx gibi merkezi borsalarda bulunuyor. Daha büyük borsalarda listelenmesi hacim girişini arttıracaktır.

Öte yandan Dogellon Mars lansmanına katılan biri yaptığı 100 dolarlık yatırımla parasını 9.000 doların üzerine kadar taşıyabildi. Anlık olarak şu anki fiyatı 0,0000020. Günlük, haftalık ve aylık yükselişleri ise şu şekilde;

  • 1 aylık dilimde %3.900
  • 1 haftalık süreçte %350
  • 1 günlükte ise %135

crowdwisdom


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin