Kripto dünyası, NFT satışıyla Ukrayna'ya destek olacak
Kripto dünyası, NFT satışıyla Ukrayna'ya destek olacak

Kripto dünyasından Ukrayna’ya tam destek: 10 bin Ukrayna bayrağı, NFT olarak satışa çıktı – Hedef 2 milyon dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken kripto firmaları bölgede yaşanan insanlık dramına seyircisiz kalmıyor. Sandbox, Rusya tarafından işgal edilen Ukrayna’nın vatandaşları için 2 milyon dolar toplamak için Mauer ile ortaklığa girdiğini resmen duyurdu.

Oyuncuların Metaverse’de oyun deneyimleri oluşturabileceği, sahiplenebileceği ve bunlardan para kazanabileceği sanal bir oyun dünyası olan Sandbox, yakın tarihli bir açıklamada ortaklığı duyurdu.

Açıklamada, “MAUER ile birlikte şu anda savaştan muzdarip Ukrayna vatandaşları için fon topluyoruz.” denildi.

Sandbox ve Mauer, Ukraynalılar için 2 milyon dolar toplamak istiyor

Hedef tutarı toplayabilmek için grup, “Wave for Ukraine” isimli Ukrayna bayrağı NFT’sinin 10.000 adet sürümünü satmak istiyor.

Bu varlık, bir tabana sahip bayrak direği ve dalgalanan bir Ukrayna bayrağından oluşuyor. Bayrak 25 metre yüksekliğe eşdeğer bir oyun içi yüksekliğe sahip ve neredeyse 8 metre uzunluğunda. Varlığın her bir kopyasının maliyeti 100 ABD doları.

Bayrakların satışı MAUER web sitesi üzerinden yapılacak. Satın almak isteyenler, bayraklar için MAUER’in web sitesinde hem kart hem de kripto kullanılarak alım yapabilecek.

Açıklamada şu bilgiler yer alıyor:

“Bu satıştan elde edilen tüm gelirler, fonlarımızın maksimum etki yaratmasını sağlamak için MAUER’in Ukraynalı çalışanları tarafından incelenen hayır kurumlarına gidecek. İyi bir iş yapmanın yanı sıra, The Sandbox’ta kullanmak üzere kendi 3D Ukrayna bayrağı varlığınızı alarak Metaverse’te Ukrayna’nın korunmasına da yardımcı olacaksınız.”

MAUER web sitesinde ayrıca bu özel parçanın Felipe Posada tarafından Ukrayna halkını desteklemek için tasarlandığı belirtiliyor.

Her Ukrayna vatandaşı için bir tane olmak üzere 43.287.512 baskıya kadar çıkılabileceği de aktarılan bilgiler arasında. Gelirlerin %100’ü Ukrayna hayır kurumlarına gidecek. Parçayı alıp sonrasında satarsanız, %10 telif ücreti de hayır kurumuna gidecek.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin