Bitcoin ve kripto paralar sizi zenginleştirebilir mi?: Kripto dünyasında bilmeniz gerekenler!
Bitcoin ve kripto paralar sizi zenginleştirebilir mi?: Kripto dünyasında bilmeniz gerekenler!

Kripto dünyasındaki en zengin 5 kişi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasasının 200 milyar doları aştığını düşünürsek, bazen kripto aleminde balinalarının kim olabileceğini merak edebilirsiniz. İşte kripto dünyasındaki en zengin 5 kişi…

İşte kripto dünyasındaki zenginler

5. sırada, Winklevoss ikizleri Cameron ve Tyler’dan başka birileri görünmüyor. Winklevoss ikizleri, risk sermayesi projelerinin başlatılmasının ardından potansiyel olarak %1’e kadar piyasada bulunan Bitcoin’lere sahip olduklarını söylediler. Son iki yılda kripto para birimi endüstrisine büyük bir ivme ile Winklevoss ikizlerinin daha fazla servet biriktirme potansiyeline sahip olduğuna şüphe yok.

4. sırada, Binance kurucusu Changpeng Zhao bulunuyor. Binance ilk çeyrekte yaklaşık 1 milyar dolarlık günlük hacim ile en yüksek işlem hacmine ulaşan borsa konumunda. Binance’in sektörde büyümeye devam etmesi nedeniyle CEO’nun yaklaşık 2 milyar dolar değerinde bir servetinin olması pekte şaşırtıcı değil.

3. sırada, Ethereum’un kurucu ortağı Joseph Lubin’in, yaklaşık 5 milyar dolar değerinde bir ETH’ye sahip olduğu görülüyor.

2. sırada, Ripple başkanı ve kurucu ortağı Chris Larsen’e bulunuyor. Larsen’in serveti, Ripple tokeni olan XRP’ye dayanıyor. Larsen’in 5,15 milyar dolarlık XRP’ye ve Ripple’ın %17’lik hissesine sahip olması servetinin yaklaşık 8 milyar dolar seviyesinde olmasını sağlıyor.

1. sırada, Bitcoin, Satoshi Nakamoto’nun yaratıcısı bulunuyor. Nakamoto’ya bağlı BTC cüzdanının 1 milyon BTC’ye sahip olduğu düşünülüyor. Resmi kurumların incelemesinden dolayı BTC’leri taşıyamadığı söyleniyor. Aralık ayı boyunca, cüzdanın değeri 17 milyar doları aştı. Şu anda cüzdan 6,4 milyar dolar değerinde. Ancak, Bitcoin başka bir boğa koşusuna devam ederse bu sayı tırmanabilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin