Coinbase, Biconomy'e tam perakande desteği başlatıyor

Kripto borsası Coinbase, az bilinen bir altcoin’e desteğini genişletiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’nin en büyük kripto borsası Coinbase, tam perakende platformunda az bilinen Ethereum tabanlı bir altcoin için desteği genişletiyor.

Biconomy (BICO) tokeni artık Coinbase.com’da ve borsanın mobil uygulamalarında mevcut. Coinbase Pro, bu haftanın başlarında kripto varlığını listeleyerek büyük bir ralliyi tetikledi.

BICO, kullanıcılarının cüzdanlarını merkezi olmayan uygulamalarla birleştirmeyi amaçlayan çok zincirli bir platform olan Biconomy Network için Ethereum tabanlı bir yönetişim tokenıdır.

Düğüm operatörleri, işlem ücretlerini ödemek için kripto varlığını kullanabilir ve BICO sahipleri Biconomy’nin protokolünü ve ağını etkileyen kararları oylayabilir.

Coinbase Piyasalarına Geliyor! Biconomy (BICO) Nedir?

Token, projenin Twitter hesabına göre bu hafta Huobi, Bybit, OKex, SushiSwap, BitMart, MEXC Global ve Crypto.com’un mobil uygulamasında da yayınlandı.

Ek olarak, Biconomy Çarşamba günü bir ödül ve airdrop programı başlattı.

Coinbase’de listelenen BICO, yüzde 200 değer kazanmıştı

Çarşamba günü yüzde 200 oranında hızla yükselen BICO, yazı yazarken 7,92 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde yüzde 43’den fazla düşüş yaşadı. BICO Coinbase’in listelemesiyle ralli yapan tek para birimi de değil.

Kripto borsası, son birkaç aydaki yeni altcoin listelemelerinin ortasında BICO için destek ekledi. Borsa başkanı Brian Armstrong, Temmuz ayında mümkün olduğunca çok sayıda altcoin listelemeyi planladıklarını belirtti.

“Coinbase’in varlıkları nasıl listelediğine dair bir hatırlatma: Amacımız, yasal olan her varlığı listelemek.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin