featured

Kripto piyasası dengesizliğini korurken, günün en çok kazanan altcoin’leri hangileri oldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası bugün, volatil bir şekilde işlem görmeye devam ederken gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LINK bugünkü işlem seansınsa son bir ayın en yüksek seviyelerinde işlem gördü. Öte yandan fiyat volatilitesinin devam etmesine rağmen, ADA boğaları bu hafta yeniden güç göstermeye başladı.

Chainlink (LINK)

LINK, son dört günlük boğa koşusunun ardından bugünkü işlem seansında bir ayın en yüksek seviyesinde işlem görüyordu.

Boğa koşusu 6,70 dolarda bulunan destek noktasının yakınında başladı ve fiyatı son direnç noktası olan 8,80 doların üzerine çıkardı.

altcoin kripto para LINK

Bu hareketin bir sonucu olarak LINK, bugün son dört haftanın en yüksek seviyesi olan 8,95 dolara kadar yükselmeyi başardı. Bugünkü işlem senası içinde fiyat 8,86 dolar ile zirve yaptı.

Grafiğe bakıldığında kripto para biriminin hareketi, 20 Mart’tan bu yana ilk kez gerçekleşen 10 ve 25 günlük hareketli ortalamaların kesişmesiyle birlikte geliyor.

Buna ek olarak, 14 günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), iki ayın en yüksek değeri olan 56,21 civarında geziniyor.

Şimdiye kadar LINK boğaları, muhtemelen ayıların yeniden direnişe girmesiyle, daha önceki yüksek seviyelere ulaşması ile birlikte rahatladı. Şimdi ise asıl soru, bu hafta kripto para biriminin fiyatında bir kırılma görüp göremeyeceğimiz.

Cardano (ADA)

LINK art arda dört işlem seansı içinde yükselirken bir diğer gözde altcoin olan ADA, fiyatın kritik direnç noktasını kırmasıyla peş peşe beşinci günde de yükseliş kaydetti.

ADA bugün erken saatlerde 0,6537 dolar ile gün içindeki zirvesine yükseldi. Bu değer, kripto para birimi için 31 Mayıs tarihinden beri en yüksek nokta.

Bugünkü hareket ile fiyatların 0,6460 dolarlık tavanı aştığı ve bu artışın bir sonucu olarak dokuz günün en yüksek seviyesine ulaştığı görüldü.

ADA’da yükseliş momentumu hâlâ mevcut olsa da, yatırımcılar muhtemelen 0,6897 dolar seviyesini de geçerek bir haftanın en yüksek seviyesinden bir ayın zirvesine gitmek isteyecekler.

Kripto para birimi için teknik göstergelerden bir tanesi olan RSI, 54,50’de tavanının ötesine geçtiği ve iki ayın zirvesine ulaştığı için bir direnç noktası çoktan gölgede kaldı.

0,6897 dolar seviyesine doğru bir yükseliş hareketi, bu hafta gerçekleşebilir. Eğer gerçekleşirse, ayılar muhtemelen direnç çizgisinde savaşa hazır bekliyor olacak.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin