Kripto çöküşünün ortasında meme coinler son zamanların en büyük kaybını yaşıyor!
Kripto çöküşünün ortasında meme coinler son zamanların en büyük kaybını yaşıyor!

Kripto çöküşünün ortasında meme coinler son zamanların en büyük kaybını yaşıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasındaki çöküş hâlâ devam ediyor. Tüm en iyi kripto tokenleri, serbest düşüşte kümülatif olarak yer aldı. Meme coinler de bu düşüşü takip etti. Toplam meme kripto piyasası kapitalizasyonu, son 24 saat içinde %30 oranında düştü.

Meme coin piyasası %30 düştü

Toplam meme kripto para birimi şu anda yaklaşık 16 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. 24 saatlik işlem hacmi %73 artarak 4.8 milyar dolara yükseldi. Bununla birlikte, toplam piyasa değeri son 24 saatte %17,3 gibi büyük bir düşüş yaşadı. Kümülatif piyasa değeri 1.13 trilyon dolar. En büyük token Bitcoin (BTC) fiyatları son 24 saat içinde %10 düştü ve 27.600 dolardan işlem gördü. Ethereum’un (ETH) fiyatı son 24 saatte %19’un üzerinde düştü. ETH, ortalama 1.851 dolar fiyatla işlem görüyor.

BTC fiyatları son 7 gün içinde %30 gibi düşük bir seviyede işlem görüyor. Bu büyük fiyat çöküşü, altcoinler üzerinde doğrudan baskı yarattı. Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi en iyi doge temalı meme paraları, son 7 gün içinde %45’in üzerinde bir düşüş kaydetti. Son duyuru ve güncellemeler, bu çöküşün ortasında projeyi kurtarmadı.

DOGE, ATH’sinden bu yana yüzde 90 azaldı

Charlie Bilello, en büyük meme kripto para birimi olan DOGE’nin fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesinden %90 düştüğüne dair bir güncelleme paylaştı. Bu, Elon Musk’ın Dogecoin’i tanıtan Saturday Night Live’ı ağırladığı gün. DOGE, yazım sırasında ortalama 0,074 dolar fiyatla işlem görüyor. Fiyatı son 24 saatte %31 düştü.

İkinci en büyük meme kriptosu Shiba Inu, son 24 saatte %36,5 düştü. SHIB, yazım sırasında ortalama 0,000010 dolar fiyatla işlem görüyor. Ancak, 24 saatlik işlem hacmi %36 artarak 1.6 milyar dolara yükseldi. Bu arada, bir ETH balinası düşüşü satın alma fırsatını yakaladı. 2.3 milyon doların üzerinde Shib tokeni ekledi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin