featured

Önceki kripto çöküşünü öngören stratejist açıkladı: Henüz dip bulunmadı, BTC 10,000 doların altına düşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Soloway’e göre, Bitcoin’in 10,000 dolara düşmesi durumunda “tüm zayıf saçmalıklar temizlenebilir” ve yalnızca anlamlı projeler ve kararlı yatırımcılar kalabilir.

InTheMoneyStocks Başkanı Gareth Soloway, kripto para piyasasının henüz dibe vurmadığını düşünüyor. Çünkü hâlâ Bitcoin’in 10,000 dolara düşebileceğini tahmin ediyor. Bununla birlikte, BTC 19,000 dolar civarındayken satın aldığını ve HODL yapacağını söyledi. Çünkü uzun vadede yükseliş geleceğine inanıyor.

kripto BTC

Bitcoin’in olası düşüşü sağlıklı olabilir

Geçen yıl ağustos ayında Gareth Soloway, piyasa liderinin fiyatı 50,000 dolara doğru giderken Bitcoin için düşüş senaryosu öngören birkaç uzmandan biriydi. O zamanlar, grafiklere dayanarak Bitcoin’nin 50,000 dolarlık dönüm noktasını geçmesi gerektiğini, ancak sonunda 18,000 dolara düşeceğini söylemişti. Soloway bu konuda şu sözleri söyledi:

Hâlâ odadaki en yalnız adam olduğumu hatırlıyorum. Orada kimse benimle çok fazla konuşmak istemedi. Köşede durmak zorunda kaldım. Çünkü düşüş yaşanacağını söyleyen tek kişi bendim.

Tahmini, geçtiğimiz hafta BTC fiyatının 18,000 doların altına düştüğünde gerçekleşti. Kitco News için yakın tarihli bir röportajda Soloway, boğaların önümüzdeki üç ila altı hafta içinde kripto para biriminin fiyatını 25,000 dolar ile 30,000 dolar civarına çıkaracağını ve bu da son olumsuz olaylar göz önüne alındığında önemli bir artış olduğunu söyledi.

Bununla birlikte, Bitcoin’in bundan sonra aşağı doğru hareket edeceğini söyledi. Bu hareket ile fiyatın 12,000 dolara ve hatta 10,000 dolara kadar düşmesini bekliyor. Tahmininin doğru olduğunu çıkacağını varsayarsak, bu BTC’nin yaklaşık iki yıldaki en düşük fiyatı olacaktır.

Ancak uzun vadede sektörde olan yatırımcıların böyle bir düşüş trendinden endişe etmemesi gerekiyor. Soloway’e göre bu, piyasayı güçlendirecek ve “tüm zayıf saçmalıkları ortadan kaldıracak”. BTC 19,000 dolar civarında gezinirken alış yaptığını ve HODL yapacağını da itiraf etti:

Bitcoin’de uzun vadeli bir boğa olarak kalıyorum. Aslında,19,000 dolardan 20.000 doları kırdığımızda, HODL pozisyonuma başladığımı duyurdum. 65,000 dolardan beri düşüşün geleceğini söylesem de her zaman şunu da söylüyordum: Uzun vadeli süreçte Bitcoin’in ekonomide, dünyada çok büyük bir yeri var. Bence er geç oraya ulaşacağız. BTC fiyatı 100,000 dolar, 500,000 dolar hatta belki belki 1 milyon dolara kadar yükselebilir.

Zıt bir görüş

Soloway’in kısa vadeli tahmininin aksine, İngiliz kriptograf Adam Back, Bitcoin’in 2022’nin sonuna kadar 100,000 dolara ulaşma şansının olduğuna inanıyor.

Ayrıca ABD SEC’in Grayscale’in BTC ETF başvurusunu önümüzdeki aylarda onaylamasını bekliyor. Bu da varlığın fiyatını yakın zamanda artırabilir.

Back ayrıca kendisini uzun vadede BTC alıp elinde tuttuğunu iddia ederek “kalıcı boğa” olarak tanımladı. Kaldıraç kullanmadığını ve bu nedenle “zamanlamanın önemli olmadığını” açıkladı.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin