Celsius’un ödemelerle ilgili uzatma talebi karşılık bulmadı!

Kripto çöküşünde Celsius aşırı çalkalandı: İşte altcoindeki düşüş…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borç verme ve borç alma platformu Celsius, para çekme işlemlerini durdurdu. Firmanın ödeme gücü hakkında yatırımcılar neler olduğunu merak ediyor. Altcoin tarafında yaşanan problem tokenin LUNA benzeri düşüşe neden oldu.

Celsius Network, Pazartesi sabahı gönderilen bir bildirimde hesaplar arasında para çekme, takas ve transferlere bir duraklama uyguladığını duyurdu. Firma sorunu “aşırı piyasa koşullarına” bağladı.

ABD Çalışma Bakanlığı’nın geçen Cuma günü TÜFE enflasyon verilerini açıklamasının ardından kripto piyasaları serbest düşüşte. O zamandan beri piyasa değeri çıkışları zirveden dibe 200 milyar doların üzerinde oldu.

ABD tüketici enflasyonu, Mayıs ayında bir önceki aya göre %0,3 artarak %8,6 ile 40 yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Bu da enflasyonun ve buna bağlı yaşam maliyeti krizinin kontrol altında olmadığını gösteriyor. Tüm piyasalar enflasyonun çıkışıyla stresi fazlasıyla hissetti.

Celsius, operasyonlarını istikrara kavuşturmak için harekete geçti

Baskılara yanıt olarak Celsius, hareketin kendisini uzun vadede yükümlülüklerini yerine getirmek için daha iyi bir konuma getireceğini söyledi.

Firma, “likiditeyi ve operasyonları stabilize etmenin” gerekli olduğunu da sözlerine ekledi. Ancak duyuru, ödüllerin duraklama süresi boyunca tahakkuk etmeye devam edeceğini doğruladı. Ekip tarafından şu açıklama yapıldı:

“Topluluğumuzun çıkarları doğrultusunda hareket etmek en büyük önceliğimizdir. Bu taahhüdün hizmetinde ve risk yönetimi çerçevemize bağlı kalmak için Kullanım Koşullarımızda bu sürecin gerçekleşmesine izin verecek bir maddeyi etkinleştirdik.”

Olay, CEL tokeni için aşağı yönlü %74’lük bir düşüşü tetikledi. Destek, 0,0930 $ seviyesine ulaştı ve boğalarla ilk mücadeleyi başlattı. Ancak o zamandan beri devam eden saatlik mumların çoğu kararsızlığı gösteriyor.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin