Kripto çöküşü kimseyi yıldırmıyor: İşte 2022 yılında kervana katılanlar…

Kripto çöküşü kimseyi yıldırmıyor: İşte 2022 yılında kervana katılanlar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto dünyasında yaşanan onca sansasyonel gelişmeye rağmen kimse vazgeçemiyor. Bu ekosisteme bağlı kalan yatırımcı, şirket, geliştirici ve daha niceleri kripto çöküşüne rağmen inatla duruşunu sergiliyor.

Eski yıllara baktığımızda kripto piyasasına yeni kayıt olmak isteyen pek çok para birimi görebiliyoruz. Bu artış 2022 yılında daha fazla yaşandı. Özellikle de 2015 ve öncesini ele aldığımızda hatırı sayılır bir rakam olduğunu söyleyebiliriz. Şimdi ise 20.000 çoktan geçildi.

Hatırlayanlar olacaktır ki henüz bu yıl gelmeden rakamlar 10 bin civarındaydı. Büyüme ciddi bir şekilde yaşandığını görüyoruz. Bu denli token sayısı artarken, piyasa gitgide değersizleşebilir. Çöplük yığını haline gelen ve ileride kaybolup gidecek projeler silsilesi oluşabilir.

2022 yılında 20 binin üzerinde varlık kayıtlı

Kripto çöküşüne rağmen 28 Ekim itibarıyla CoinMarketCap tarafından takip edilen toplam 21.555 para birimi var.

2022’de 5.317 yeni kripto para biriminin ortaya çıktı. Kripto çöküşüne aldırmayan geliştiriciler, yeni altcoin’lerini duyurmakta cesur davrandı. Fakat bu projelerin içinde iyi olanlarda elbette oldu.

Yine de eklenen kripto para birimlerinin başarıyı garanti etmediğini belirtmekte fayda var. Bu durumda, güçlü bir faydaya sahip varlıklar muhtemelen en üstte ortaya çıkacaktır. Özellikle, birkaç analist , kripto piyasasının muhtemelen sadece güçlü projelerin hayatta kalacağını vurguluyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin