Kripto borsası Zipmex neden işlemeleri durduğunu açıkladı...

Kripto borsası Zipmex neden işlemeleri durduğunu açıkladı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün bir kripto para borsası daha yaşadığı krizi gün yüzüne çıkardı. Haber bültenlerinde son dakika olarak verilen Zipmex, krizin nedenini belli etti. Borsa birçok şirket gibi Celsius mağduru…

Kripto para borsası sadece Celsius’dan darbe almadı. Ayrıca Babel Finance yüzünden sorun yaşadı. Yatırımcılar şimdi ne olacağını merak ediyor.

Zipmex (Tayland) CEO’su Akalarp Yimwilai, Zipmex’in Celsius Networks ve Babel Finance gibi sorunlu kripto kredi kuruluşlarına maruz kaldığını açıkladı.

Zipmex’in maruz kalması şirket yetkilileri tarafından açıklandı

Kripto para borsasının işlemleri askıya alması ve durdurması hakkında şirket yetkilisi açıklama yaptı. Yapılan açıklamada;

“Değişken piyasa koşulları da dahil olmak üzere kontrolümüz dışındaki koşulların bir kombinasyonu ve kilit iş ortaklarımızın bunun sonucunda ortaya çıkan finansal zorluklar nedeniyle, platformumuzun bütünlüğünü korumak için, bir sonraki duyuruya kadar para çekme işlemlerini duraklatacağız”.

Celsius gibi, sorunlu kripto borç veren Babel Finance geçen ay Haziran ayında para çekme işlemlerini dondurmuştu. Bildirildiğine göre, Zipmex, Babel Finance için 100 milyon dolarlık fon sağlamıştı.

Singapur kripto düzenlemelerini sıkılaştırıyor

Zipmex, para çekme işlemlerini durdurmaya karar veren Three Arrows Capital ve Vauld gibi Singapur merkezli diğer firmaların listesine katılıyor. Singapur’un kripto dostu düzenlemeleri, şirketlerin ülkeye akın etmesinin temel nedeniydi. 

Son olaylar Singapur Para Otoritesini (MAS) müdahale etmeye zorladı. Bu haftanın başlarında MAS, Singapur’un kripto düzenlemelerinin kapsamını daha da genişletmek ve daha katı kurallar getirmek istediğini söyledi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin