Son dakika: Kripto borsası Zipmex çekim işlemlerini durdurdu!
Son dakika: Kripto borsası Zipmex çekim işlemlerini durdurdu!

Son dakika: Kripto borsası Zipmex çekim işlemlerini durdurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsası Zipmex, kripto piyasasındaki oynaklığı ve bazı önemli iş ortaklarının finansal zorluklarını gerekçe göstererek bugün para çekme işlemlerine ara verdiğini duyurdu. Zipmex, güncellemeyi Çarşamba günü Twitter’da yayınlanan bir gönderiyle paylaştı. Yazım sırasında platformdan başka bir açıklama gelmedi.

Merkezi kripto borsası, başta Singapur ve Tayland olmak üzere Güneydoğu Asya’da bulunuyor. Eylül 2019’da piyasaya sürüldükten sonra, borsa 2 milyon kullanıcılı bir müşteri tabanı büyüttüğünü ve Avustralya, Singapur ve Endonezya’daki yatırımcılara hizmet verdiğini iddia ediyor.

CoinMarketCap’ten alınan veriler, platformun dünya çapındaki kripto borsaları arasında 209. sırada olduğunu ve günlük işlem hacminin 5 milyon dolardan fazla olduğunu gösteriyor.

Para çekme işlemlerinin durdurulması resmi olsa da, şirketin durumuyla ilgili spekülasyonlar artmaya başladı. Zipmex’in kripto borç veren Babel Finance’e maruz kalabileceğini ve 100 milyon dolarlık bir kredinin temerrüde düşebileceğine dair söylentiler var. Ancak Zipmex CEO’su ve kurucu ortağı Marcus Lim, iddiaları yalanladı.

Özellikle, büyük kripto borsası Coinbase, Zipmex’i satın almaya çalıştı, ancak kripto pazarındaki gerilemenin ardından anlaşma gerçekleşmedi. Coinbase, raporlara göre bunun yerine Lim’in şirketine “stratejik bir yatırım” yapmayı seçti.

Zipmex’in gerçekten de iflasla karşı karşıya olduğunu gösteren hiçbir teyit ortaya çıkmasa da, gelişme sosyal medyada tartışmalara yol açtı ve Sam Bankman-Fried’in daha önceki sözlerini akıllara getirdi. FTX CEO’su Haziran 2022 tarihinde bazı üçüncü kademe kripto borsalarının iflas etmiş olabileceğini söylemişti. SBF, Forbes ile yaptığı röportajda bu olasılığı değerlendirdi.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin