Kripto borsası ticaret hacmi Ocak ayında tüm rekorları kırdı, 900 milyar doları aştı
Kripto borsası ticaret hacmi Ocak ayında tüm rekorları kırdı, 900 milyar doları aştı

Kripto borsası ticaret hacmi Ocak ayında tüm rekorları kırdı, 900 milyar doları aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

The Block tarafından derlenen verilere göre, kripto para borsalarında spot ticaret hacmi, önceki tüm rekorları aşarak Ocak ayında 900 milyar doları aştı.

Toplam yaklaşık 906 milyar doların yaklaşık % 60’ını diğer bir deyişle yaklaşık 518 milyar dolarını dünyanın en büyük kripto para borslarından Binance oluşturdu. Coinbase ve Kraken, sırasıyla yaklaşık 118 milyar dolar ve 56 milyar dolarlık ticaret hacmi ile Binance’i takip eden kripto para borsaları oldu.

Aralık hacimleri ile karşılaştırıldığında, Ocak ayındaki işlem hacimlerinin yaklaşık % 140 artışa sahip olduğu gözlemlendi.

Geçen yıl, yasal kripto borsalarında 2020 için toplam hacim ise  kabaca 1,82 trilyon dolara ulaşarak 1 trilyon doları aşması dikkat çekici bir gelişmeydi.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin