Küresel kripto borsası, Galatasaray'ın resmi sponsoru oldu!
Küresel kripto borsası, Galatasaray'ın resmi sponsoru oldu!

Küresel kripto borsası, Galatasaray’ın resmi sponsoru oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Juventus ile yaptığı anlaşmanın ardından manşetlere konu olan kripto borsası Bitget, bu kez de Galatasaray ile önemli bir spor sponsorluğu anlaşması yaptı.

Bidget’in bugün yaptığı duyuruya göre borsa, 2021-2022 oyun sezonunun geriye kalan döneminde Galatasaray’ın sponsoru olacak. Borsa, kulübün resmi kripto ortağı statüsünü kazandı. Bitget bundan sonra Galatasaray’ın futbol ve basketbol takımının birden fazla platformda ve medya varlığında resmi kripto ortağı olarak gösterilecek.

“Türkiye kripto sektörüne ilgili”

Konuyla ilgili konuşan Bitget’in CEO’su, “Adanmış bir geçmişe sahip, lider bir Türk spor kulübü olan Galatasaray ile bu ortaklığı duyurmaktan son derece memnunuz. Türkiye, kripto sektörüne büyük ilgi gösterdi ve bu alanda eğitim ve bilgi paylaşımı fırsatlarına öncülük etmeye devam ederken; topluluğumuzu bu pazarda büyütmeyi dört gözle bekliyoruz. Blockchain ekosistemini büyütmeye ve kullanıcılarımıza değer katmaya devam etmek için her zaman benzer düşünen ortaklarla çalışmaya istekliyiz.” dedi.

Sponsorluk anlaşmasıyla ilgili konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Bikem Kanık ise şunları söyledi:

“Bitget ile sponsorluk anlaşmamızı duyurmaktan gurur duyuyoruz. Galatasaray Spor Kulübü olarak vizyonumuza uyan bir kripto borsası bulmak için arayışımız sürüyordu ve dünyanın önde gelen kripto şirketlerinden biri olarak Bitget’in doğru marka olduğuna karar verdik. Onlarla yakın bir şekilde çalışmayı ve birlikte karşılıklı yarar sağlayan bir vizyonla yürümeyi dört gözle bekliyoruz.”

Anlaşma Capital Sports Media Group tarafından yapıldı ve sponsorluğun ne kadara mâl olduğu açıklanmadı. Ancak, Fanatik’in iddiasına göre lider futbol kulübü, 3 ay için 500 bin dolar alacak.

Kripto şirketlerinin reklama harcadığı milyonlar

Sponsorluk anlaşması, dünyanın dört bir yanındaki kripto şirketlerinin ana akıma yakınlaşmak için pazarlama kampanyalarına para yağdırdığı bir dönemde geldi.

Coinbase, FTX ve Crypto.com gibi birkaç büyük kripto borsası kısa süre önce gerçekleşen Super Bowl etkinliğinde reklam vermek için on milyonlarca dolar harcadı. Coinbase’in ultra basit kampanyası o kadar popüler hale geldi ki platform trafikteki ani artışı kaldıramadı ve kısa bir süreliğine çöktü.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin