Bitrue borsası temel para birimi olarak Ripple (XRP) ile başlatıldı
Bitrue borsası temel para birimi olarak Ripple (XRP) ile başlatıldı

Kripto borsası Bitrue, yerel tokenini Binance Smart Chain’e taşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Bitrue, yerel tokenini başka bir borsa olan Binance tarafından kurulan blok zincirine taşıdığını duyurdu. Bitrue Coin (BTR), düşük ücretli ortamı ve Ethereum’a göre daha fazla ölçeklenebilirliği hem merkezi hem de merkezi olmayan bir dizi projeye sahip olan Binance Smart Chain’de (BSC) ilk kez yerini alacak.

Bitrue, BSC’ye geliyor

Binance Smart Chain’e geçtiklerini duyuran kripto projeleri, sıradan bir olay haline geldi, ancak bu ekosisteme merkezi bir borsanın katılması dikkat çekici bir gelişme. Bitrue’nun kararı, Ethereum’un artan ücretleriyle birlikte BSC’nin şu anda kendi lehinde tuttuğu ivme göz önüne alındığında oldukça mantıklı bir hareket.

Bitrue Coin bir ERC20 olarak yayınlandı, ancak şimdi BEP20 olarak basılacak ve Binance Akıllı Zincir kullanıcılarının Bitrue’nun yerel varlığına erişmesine izin verecek. BSC hızlı ve ultra ucuz işlemleri desteklediği için likiditeyi ve işlem hacmini artıracak. Bitrue Coin’in BNB, ETH ve DOT gibi varlıklarla takas edilebileceği önde gelen BSC DEX olan Pancake Swap’a bir BTR havuzu eklenecek.

Pancake DEX CEX tokenine merhaba diyor

Binance Smart Chain ile entegrasyon ve BTR’nin BEP20 olarak basılması, Bitrue tahminlerine göre yaklaşık iki hafta sürecek ve ardından token, Pancake Swap’ta takas edilebilir hale gelecek. Hacim bazında dünyanın en büyük DEX’lerinden biri haline gelen Pancake’in yükselişi, adeta Binance Akıllı Zincir’in yükselişini yansıtıyor. Geçen Eylül’de BSC’de likidite madenciliği ve farming başladığında, BurgerSwap tarafından darbe alan Pancake piyasaya sürülen ilk DEX bile değildi.

Bununla birlikte, son altı ayda, Pancake Swap hızlıca büyüdü; yeni havuzlar, hisseler, piyango ve Binance Akıllı Zincirin Uniswap’ına dönüştü. Bugün, günlük ortalama 650 milyon dolarlık bir hacime sahip. Tesadüfen, bu yaklaşık olarak Bitrue’nun her gün çektiği hacimle aynı.

BTR tokeninin Bitrue ekosisteminde bir dizi kullanım durumu mevcut. Bunlar, stake etmeyi, BTR sahiplerine ADA ve ETH gibi stake edilmiş varlıklardan ek getiri kazanma hakkı gibi kullanımlar. Örneğin, XRP ve BTR’yi 30 gün boyunca kilitlemek, stake sahibine XRP’de % 6,1 ve BTR’de % 7,3 getiri sağlıyor. BTR için diğer kullanım durumları arasında alım satım ücretlerinde indirim, borsada listelenecek kripto paralar için oy kullanma ve bir borç verme programı var.

BTR, ilk olarak Ethereum’da yayınlanan Binance Smart Chain’deki bir dizi diğer tokenlere katılacak. BSC’nin EVM ile uyumluluğu, geliştiricilerin projelerini ve tokenlerini Binance Akıllı Zincir’e taşımalarını kolaylaştırıyor. Geçiş, BSC ekosistemine MetaMask cüzdanları aracılığıyla erişebilen Ethereum kullanıcıları için de oldukça kolay. Bu arada Binance Bridge gibi hizmetler de varlıkların ETH ve BSC arasında taşınmasını sağlıyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin