Kripto borsası Bit2Me, yazılım geliştirme şirketi satın aldığını duyurdu!
Kripto borsası Bit2Me, yazılım geliştirme şirketi satın aldığını duyurdu!

Kripto borsası Bit2Me, yazılım geliştirme şirketi satın aldığını duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İspanya merkezli lider bir kripto platformu olan Bit2Me, kripto stratejisini sektör genelinde genişletirken yazılım geliştirme şirketi Dekalabs’ı satın aldığını duyurdu.

Dijital varlık platformunun Pazartesi günü yayınladığı bir duyuruya göre, anlaşma %100 bir satın almadır, ancak Dekalabs özerkliğini koruyacak ve blockchain ve Web3 alanındaki şirketlere yazılım geliştirme hizmetlerinin en iyisini sunmaya devam edecek.

Bit2Me, kripto ve blockchain alanında daha fazla genişlemeyi hedefliyor

Bit2Me, satın almayla birlikte şirketin çeşitli alanlardaki faaliyetlerini güçlendirmeyi hedefliyor. Kripto borsası Bit2Me, varlık tokenizasyonunu, metaversiyonlarını, cüzdanlarını, NFT’lerini ve DAO’larını geliştirmek için Dekalabs teknolojisinden yararlanacağını söyledi.

Bit2Me CEO’su Leif Ferreira yaptığı açıklamada, yazılım şirketinin Bit2Me bünyesinde bulunan “fırsatlardan tam olarak yararlanmasına” izin vereceğini söyledi. Ayrıca iki şirketin iş modeli, kültürü ve büyüme yol haritasının uyumlu olduğunu kaydetti.

“Dekalabs’ın son birkaç yıldır yaptığı gibi özerk olarak çalışmaya devam etmesini istiyoruz. Bu satın alma ile Dekalabs’ın Bit2Me’de her gün gördüğümüz fırsatlardan tam olarak yararlanmasını istiyoruz. Dekalabs ile birlikte birçok şirketin kripto para birimi endüstrisine entegre olmasını sağlayabileceğimizi düşünüyorum.”

Bit2Me, İspanya Merkez Bankası’nın onayından sonra sanal para birimi hizmet sağlayıcısı olarak faaliyet göstermektedir. Müşterilerin kripto para birimleri satın alabilecekleri, satabilecekleri ve yönetebilecekleri bir platform sunar ve 100’den fazla ülkede erişilebilir.

Dekalabs, 2015 yılında piyasaya çıktı ve Telefónica, Bayer ve FC Barcelona dahil olmak üzere İspanya’nın önde gelen şirketlerine yazılım geliştirme hizmetleri sağladı.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin