Binance ve CZ ile ilgili iddialar devam ediyor: Sıradaki detay Justin Sun oldu

Kripto borsalarının tartışıldığı bir ortamda Binance bir ilki yaşadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX ve Binance arasıda soğuk rüzgarlar eserken, galip belli oldu. FTX atışmalardan yenik düştü. İçinde yaşadığı problemlerin bir hayli karışık olması en bilindik kripto borsasını bile şaşırttı. Hatırlayacağınız üzere CZ, FTX’i kurtarmak istemişti. Fakat bilançonun yüksek olması nedeniyle geri çekilmişti.

Diğer yandan Binance, ilk kez en büyükk BTC rezervine sahip merkezi borsa oldu. Geçtiğimiz birkaç hafta, merkezi borsalarda depolanan kripto para birimleri söz konusu olduğunda şüphesiz potayı karıştı. Yatırımcılar tedirgin davranırken borsalara giriş nispeten azalmıştı.

FTX çöküşünün ardından merkezi borsalardan 8 milyar dolardan fazla kripto paranın çekildiği bu bültenlerden paylaşılmıştı. Yatırımcılar korkunun azalmasıyla birlikte yeniden merkezi borsalara yöneldi. Bu sürede veriler, Binance borsasına yaradı. Lider kripto borsası, ilk kez en büyük BTC rezervine sahip oldu.

Binance, kuruluşundan beri ilk defa bu alanda lider oldu

Popüler analiz kaynağı  CryptoQuant’tan alınan veriler, Binance’in ilk kez en büyük BTC rezervlerine sahip borsa haline geldiğini ortaya koydu. Paylaşılan verilerde çoğunlukla Coinbase önde oluyordu. Ancak FTX ve Amerika’daki şirketlerin yaşadığı kriz bunun bir etkisi olduğunu gösteriyor gibi.

Diğer borsaların rezervlerinin çoğu ilk kez az ya da çok az düşerken, Binance Coinbase Pro’yu geçerek borsadaki Bitcoin rezervleri açısından en üst sırayı aldı. Önemli bir başarı alan borsa bu kanlı dönemde mutlak bir güç gösterisi yapmış oldu.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin