Kripto borsalarından Terra (LUNA) hamlesi! Yeni listelemeler kapıda!
Kripto borsalarından Terra (LUNA) hamlesi! Yeni listelemeler kapıda!

Kripto borsalarından Terra (LUNA) hamlesi! Yeni listelemeler kapıda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borsaları, token için kıyamet dönemi geçtikten sonra LUNA’yı yeniden listelemek için cesur bir adım atıyor. Token, meydana gelen olay nedeniyle çöküşe geçtiğinde kripto borsaları onu listeden çıkarmak için harekete geçti. O dönemde mantıklı görünse de bu borsaların çoğu, kullanıcılarını oldukça değişken piyasadan koruduklarını söylüyordu. Piyasa, platformlarında barındırabileceklerinden çok yüksek bir risk oluşturuyordu.

Kripto borsaları çöküşün ardından LUNA’yı listeden çıkardı

Binance, tokenin fiyatının 0,1 doların altına düştüğünü gören bir kayıp bildirdikten sonra bu konuda liderliği alan borsalardan biriydi. Changpeng Zhao, kullanıcılara listeden çıkarma işleminden sonra neden seçim yapmak zorunda olduklarını anlatan bir video yayınladı. Açıklamasında Zhao, tokenin tasarımındaki bozukluklar nedeniyle büyük miktarda LUNA tokeninin piyasada olduğundan bahsetti.

Ağdaki doğrulayıcılar işlemleri durdurduğundan, para yatırma ve çekme işlemlerini kolaylaştırmak için herhangi bir kripto borsasının ağa erişmesinin hiçbir yolu olmadığını söyledi. Fiyat düşüşüyle ilgili sorun, Terra ağına dayalı UST stabil coin’deki bir kusurdan kaynaklandı. Ayrıntılara göre, iki kripto borsasında nakit olarak büyük miktarda token satıldı ve zamansız çöküşe yol açtı.

eToro, kullanıcılara bir uyarı vererek LUNA’yı yeniden listeliyor

eToro gibi kripto borsaları da tokeni listeden çıkarmak için cesur bir adım atarken, o zamandan beri onu yeniden listelediler. Bununla birlikte, bazı borsalar, yayınladığı düşüş koşusu ile bile tokeni listeden çıkarmamayı seçti. Böyle bir borsa, işlem hacminin 445 milyon dolara yaklaştığını gören FTX.

LUNA büyük bir düşüş koşusu görürken, Bitcoin ve diğer tokenler de büyük düşüş hareketleri gördüğünden piyasa hissiyatı ayrılmaz bir rol oynadı. En iyi tokenlerin çoğu, kilitlenme döneminde iki haneli kayıplar kaydetti. eToro, tokenin istikrarsız doğası hakkında müşteri tabanına uyarılar yayınladı. Piyasadaki analistler, token arzının bir kısmının yakılmasından bahsetti. Tokene yardımcı olmak için, sorumlu şirketin tüm token arzının %65’inden azını yakmaması gerekecek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin