Kripto borç veren platformun merak edilen açık artırma tarihi

Kripto borç veren platformun merak edilen açık artırma tarihi belli oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra gibi kripto borç veren platform Celsius’da piyasayı baya meşgul etti. Ayı döneminde büyük şirketlerin ve projelerin çöküş yaşaması ekosistemi çok etkiledi. Yatırımcılarda güvensizlik ve piyasada olumsuz görüntüler oluşturdu. 

İflas eden kripto borç veren platformu Celsius Network Ltd. varlıklarının açık artırma tarihlerini belirledi. Tarih için daha öncesinde planlama yapılsa da netleşmemişti. Ancak artık açık artırma ile ilgili karışıklık bitti.

3 Ekim Pazartesi günü Amerika Birleşik Devletleri New York Güney Bölgesi İflas Mahkemesi’ne sunulan bir dosyaya göre, Celsius için son teklif tarihi 17 Ekim’de olacak. Eğer varsa bir müzayede yapılacak.

Kripto borç veren Celsius, tarihi netleştirdi

Dosyaya göre, satışla ilgili bir duruşma 1 Kasım’da ABD Baş İflas Hakimi Martin Glenn’den Zoom aracılığıyla yapılacak. Dosyada ayrıca çok sayıda katılımcının duruşma için beklendiği belirtildi.

Celsius, iflas sürecini, müşterilerin para çekme işlemlerini askıya aldıktan ve bir milyondan fazla hesaba yayılmış milyarlarca dolara erişimi engelledikten neredeyse bir ay sonra Temmuz ayında başlatmıştı.

Paylaşılan en son mahkeme kayıtları, Celsius’un yükümlülüklerinin 6,7 milyar dolardan fazla olduğunu ortaya koydu. Yine de varlıkları sadece 3,9 milyar dolar civarındaydı. Bu da Celsius’un bilançosunda 2,8 milyar dolarlık bir açıkla sonuçlandığını ortaya koydu.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin