Kripto boğaları yeni plan yaparken, tasfiyeler 200 milyon doları aştı

Kripto boğaları yeni plan yaparken, tasfiyeler 200 milyon doları aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında, her şeyi kapsayan bir düşüş eğilimi gösterdi. Son iki gündür Coinbase’in yeni yol haritasında açıkladığı Threshold (T) sansasyonel bir yükselişe imza attı. Ancak Coinglass’ın paylaştığı verilere göre son 24 saatte 223,43 milyon dolarlık toplam tasfiye kaydedildi.

Bitcoin’in fiyatı %1,49 düşerek önde gelen kripto para biriminin fiyatını 22.600 dolara sabitledi. Bununla birlikte, Ethereum (ETH), yaklaşık 86,12 milyon dolar değerinde yaklaşık 55,74 bin ETH birimiyle en büyük tasfiyeleri kaydetti. Bitcoin’in tasfiyesi, yaklaşık 44,59 milyon dolar değerinde 1,98 bin BTC birimine sabitlendi. 

Kripto boğaları destekten aldıkları güçle yeniden piyasayı taşımak istiyor. Özellikle de Bitcoin tarafında ayıların satışına engel olan boğalar, tasfiyelere rağmen ayakta durmaya çalışıyor.

Kripto boğaları piyasayı tutabilecek mi?

Tasfiyeler, bu yıl yüksek uçanlar olarak ortaya çıkan bazı yüksek performanslı dijital para birimlerini kapsıyor. Geçen hafta %94’ün üzerinde büyüme kaydeden Katman 1 protokolü olan Aptos (APT), tasfiyelerden nasibini aldı.

CoinGlass’ın tasfiye verilerine göre Aptos, piyasadan silinen 9,79 milyon dolar değerinde 721,81 binden fazla APT birimiyle en çok tasfiye edilen üçüncü kripto varlık oldu.

Sektörün görünümü, ayıların çoğu kripto para biriminin yılın başından bu yana kaydettiği değerleme artışını silmek için çaba sarf ettiğini gösteriyor.

Tasfiyeler, ekosistemde alışılmadık bir olay değil. Gözlemlere göre, kripto boğaları bunları çantalarını yığmak için sıçrama tahtası olarak kullanıyor. Fiyat düşüş dönemlerinin birikim yapmak için en iyi zaman olduğu ilkesine dayanarak, en tasfiye edilmiş dijital para birimlerinin bazılarının kilit direnç noktalarında yoğun bir birikim görmeye başlayabiliriz. Son olarak BitMEX, Binance, OKX ve Huobi’nin en çok tasfiyenin gerçekleştiği borsalar oldu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin