900 milyon doların üzerindeki Bitcoin (BTC) harekete geçti
900 milyon doların üzerindeki Bitcoin (BTC) harekete geçti

Kripto balinası harekette: BTC, ETH ve LTC’yi satın almak için yaklaşık 9 milyon stablecoin Binance’e devredildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı yükselişe geçerken, daha fazla balina Bitcoin’e girmeye ve mevcut indirimle BTC satın almaya çalışıyor. Bu yazının yazıldığı sırada Bitcoin, geçtiğimiz yıl Aralık ayında 19.665 dolar olan tüm zamanların en yüksek seviyesinin %80 altında olan 4.345 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bugün kripto balinası yüklü miktarda stablecoin’i Binance’e taşıdı.

Kripto balinası 5 işlemle 9 milyon stablecoin’i taşıdı!

Bitcoin, Ether, EOS, XRP, Litecoin, TRON ve diğer tüm ana kripto paralar sadece son birkaç saatte  yüzde 9 ila 23 oranında artış gösterdi. USDC ve PAX (her ikisi de stablecoin) biriktiren balinaların tek başına dünyanıın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance’e paraları taşıdığı ortaya çıktı. Bu 5 işlemin detayları aşağıda listelendi:

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin