Kripto balinası, Ethereum fiyatlanmasınlar çılgın alımlar yaptı

Kripto balinası, Ethereum fiyatlanmasında çılgın alımlar yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son kripto piyasasındaki hareketlilik balinaları uyandırdı. Birçok kripto balinası bu süre zarfında harekete geçti. Balinaların daha çok istekli olması fiyatlanma noktasında kritik rol oynadı.

Altcoin’lerin atası olarak kabul edilen Ethereum, son iki gün içinde önemli patlama yaptı. Bu patlamanın ana kaynağı sadece piyasaya bağlı olmadı. Bazı kripto balinaları son fiyat hareketlerinde yeni varlık alımına imza attı. Balinaların alımları ise balina izleme platformuna anında yansıdı. Yatırımcılar, balina topluluğun hareket etmesiyle piyasadaki istikrarı daha çok benimsedi.

Dijital para ekosistemi, birleşik kripto pazarının %5,41 artarak 1,08 trilyon dolara sıçramasıyla bugün yine yükseliş içinde kaldı. Büyümeyle birlikte Ethereum (ETH) son 24 saatte %4.56 ve geçen hafta %9 arttı. CoinMarketCap’in verilerine göre, Ethereum yazının yazıldığı sırada 1.675 dolarlık bir fiyattan kendine alıcı buluyor.

Kripto balinası, ETH varlıklarını çoğaltıyor

Kripto balina hareketlerini sadece platformlar takip etmiyor. Bazı analist ve uzmanlarda piyasadaki balina hareketlerinin nasıl olduğunu yorumluyor. Bunlardan biri de Ali Charts.

Kripto analisti, yaklaşık 1.000 ile 10.000 Ethereum birimine sahip olan bu özel balina, kripto piyasası son zamanlarda düşerken çantasına 400.000 varlık eklediğini duyurdu. Bu satın alımın yaklaşık 600.000.000 $ olduğu tahmin ediliyor. 

Kriptoda Yüksek Net Değere Sahip Bireylerin (HNI’ler), gelecek vaat eden temel ve tekniklere sahip bir varlığın bu kadarını biriktirdiğini görmek alışılmadık bir durum değildir. Ethereum birikimi, kriptonun Bitcoin kadar balinaların gözdesi olduğunu gösteriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin