featured

Kripto balinalarının favorisi olan bu 3 altcoin’e dikkat! Yeni artışlar gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, başarısız bir 2021 yılının ardından nihayet bir miktar toparlanmaya başladı. Şubat ayı boyunca bazı türbülanslar yaşanmasına rağmen, piyasa lideri olan Bitcoin’in 25,000 doların üzerine çıkması ile yatırımcıların güveni yeniden kazanıldı. Bununla birlikte zincir üstü veriler, kripto balinalarının önümüzdeki birkaç hafta boyunca bu 3 altcoin’i hedeflediğini gösteriyor.

Cardano (ADA)

Santiments tarafından paylaşılan verilere göre Cardano (ADA), geçtiğimiz haftalarda kripto balinalarının bir numaralı hedefi oldu. Son zamanlardaki büyük artışlar, mevcut fiyat seviyesinde balinalar arasında büyük ilginin ortaya çıktığını gösteriyor.

kripto balina altcoin ADA

Veriler, 20 Şubat 2023’te balinalar tarafından her biri 100,000 dolardan fazla yaklaşık 540 ADA işlemi yapıldığını gösteriyor. Ancak, bu tür ani artışlar Şubat ayının başından bu yana birçok kez kaydedildi.

Cardano fiyatı son 30 günde %4 oranında bir artış yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,394 dolar civarında işlem görüyor.

Hex (HEX)

Balinaların bir diğer ilgi gösterdiği altcoin ise HEX. Altcoin’in fiyatı son 30 gün içinde büyük bir artış kaydetti. Verilere göre, 20 Şubat 2023’te 100,000 dolar değerinde 112 adet HEX balina işlemi yapıldı. Bu, 9 Şubat’tan bu yana bir günde kaydedilen en yüksek ikinci işlem oldu.

HEX fiyatı son 30 gün içinde %174’ün üzerinde arttı. Bu yazının yazıldığı sırada ise 0,0641 dolar civarında işlem görüyor.

Sandbox (SAND)

Kripto analistlerine göre SAND, bir süredir oldukça kötü günler geçiriyordu. Ancak SAND, bu yarışta HEX’i yenemese de kripto balinalarının en çok tercih ettiği altcoin’lerden bir tanesi oldu. 20 Şubat’ta, her biri 100,000 dolar değerinde 80 adet SAND balina işlemi yapıldı.

Bu SAND için son 3 aydaki üçüncü en yüksek balina işlemi oldu. Bu balina birikimi, büyük bir fiyat artışına neden oldu. Gözde altcoin’in fiyatı son 7 günde %18 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,793 dolar civarında işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin