featured
12,3 milyon adet Litecoin (LTC) neden taşındı?

Kripto balinaları ne yapmak istiyor? Bu sefer 380 milyon dolarlık Litecoin (LTC) başka bir adrese taşındı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin (LTC) ağı, son zamanlarda en zengin cüzdan adresleri arasında yer alan ve 300.000 LTC’lik bir miktarı içeren 41 cüzdanın hareketine tanık oldu. Cüzdanlar toplamda 12,3 milyon LTC’ye sahip, bu da toplam kripto paraların %20,8’ine denk geliyor.

Litecoin ağının piyasa değerinin yüzde 60’ından fazlası bir günde taşındı

Zenginler listesinde yer alan adresler, 30 Kasım ile 1 Aralık arasında oluşturulan Litecoin’lerin, işlem sırasındaki 31 dolarlık Litecoin birim fiyatına göre toplam değeri 381,3 milyon dolar değerinde. Bu 41 cüzdan birlikte Litecoin’in piyasa değerinin %20,8’ini elinde tutuyor. Bunun bir sonucu olarak, Litecoin ağının piyasa değerinin %60’ından fazlası sadece bir günde taşındı.

12,3 milyon adet Litecoin (LTC) neden taşındı?

Fonların hareketi üç olasılığa işaret ediyor. İlk olarak bir balina dipleri satın alır ve fonları birden fazla cüzdanda bölüştürür. Spekülasyondan daha fazlası olan ikinci neden, bazı kurumsal yatırımcıların, hesaplarını yakında piyasaya sürecekleri hizmetleri için doldurmaya başlaması.

Son neden, kullanıcı fonlarının çevrimdışı bir cüzdana taşınması veya sadece fonların güvenli bir yere taşınması şeklinde bir olabilir. Litecoin Vakfı’nın kurucu direktörü Franklyn Richards’ın da belirttiği gibi, bu Bakkt veya Fidelity gibi bir kurum olabilir, ama bu henüz bir spekülasyon.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin