Bitcoin neden yükseldiği gibi geri düştü? 2 sebebi var
Bitcoin neden yükseldiği gibi geri düştü? 2 sebebi var

Kripto analisti Willy Woo, Bitcoin’in düşme olasılığını açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasası analisti Willy Woo, en kötü seviyelerin sona erdiğini ve piyasanın bu sona 3.100 dolar seviyesini görerek ulaştığını söylüyor. Hatta analist bu görüşün %95 oranında doğru olduğunu belirtiyor. Yani kısaca Bitcoin’in tekrar düşerek dibi görme olasılığının %5 olduğunu iddia ediyor.

Bitcoin kullanıcı sayısı artıyor

Diğer piyasa analistleri Woo kadar kesin konuşmasalar da, bu konudaki tahminlerine güveniyorlar. Hatta analistler, piyasanın yüksek olasılıkla dibe vurduğuna inanıyorlar.

Woo, kullanıcı tabanındaki artış gibi, bakış açısını ifade ederken diğer faktörlere de şu şekilde işaret ediyor:

10 yıldan fazla bir süredir var olan Bitcoin’de her yıl kullanıcı tabanının iki katına çıktığını gözlemliyoruz… Bu gelişmeler her tarafta artarak Bitcoin için yeni bir dünyanın haritasını oluşturuyor.

Boğa koşusu köşede

Son zamanlarda hacim oldukça artmakta. Binance, ticaret hacimlerinin, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan Ocak 2018’den bile yüksek olduğunu gösteren bir rapor yayınladı. CEO Changpeng Zhao da pazarın iyimser bir yönde olduğu tahminini yaptı.

Benzer şekilde, Fundstrat kurucu ortağı Tom Lee, bir boğa piyasasının önümüzdeki 6 ay içinde gelmesi gerektiğini ve Bitcoin için “adil bir fiyatın” yaklaşık 14.800 dolar olacağını söyledi.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin