Kripto analisti üç altcoin belirledi! Önümüzdeki boğa koşusunda yükselişe hazır
Kripto analisti üç altcoin belirledi! Önümüzdeki boğa koşusunda yükselişe hazır

Kripto analisti üç altcoin belirledi! Önümüzdeki boğa koşusunda yükselişe hazır

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir kripto haber ve analiz platformu CryptoBusy’de kanal sunucusu olan Josh, mevcut piyasa koşullarında benzeri görülmemiş satın alma potansiyeline sahip üç altcoin belirledi. Kripto analisti Josh’a göre, Hedera (HBAR), Cardano (ADA) ve Chainlink (LINK) şu anda en iyi kripto paralar arasında yer alıyor.

Josh’un ilk seçimi, Hedera blok zincirinin yerel kripto parası olan HBAR’dır. Geliştiricilerine göre Hedera, bireylerin ve işletmelerin güçlü merkezi olmayan uygulamalar (DApp’ler) oluşturmasına yönelik bir ağdır.

Josh’a göre HBAR, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan (ATH) 0,5839 dolardan mevcut fiyatı olan 0,0718 dolara düştükten sonra büyük potansiyel yaratıyor. Josh ayrıca, HBAR ilk 30 kripto para birimi arasında yer aldığı için güvenli bir satın alma haline geldiğini de belirtti. Yine de token’in ATH’sinin %87 altında işlem gördüğünü ve zirveye ulaşmak için aşması gerek çok engel olduğunu belirtmekte fayda var.

Josh’un bir sonraki seçimi, Proof-of-Stake (PoS) blok zincirinin tokeni olan ADA’dır. Cardano’nun yerel tokeni ADA şu anda CoinmarketCap’te 7. sırada yer alıyor ve bu yazının yazıldığı tarihte 0,3918 dolardan işlem görüyor. Bu fiyat aynı zamanda 3,0994 dolarlık ATH’den %87’den fazla bir düşüşü temsil ediyor.

Josh’a göre, Cardano ağındaki blockchain güncellemeleri devam ederse, önümüzdeki boğa koşusunda ADA’nın fiyatı 5 dolara kadar çıkabilir.

Josh, Chainlink’in platform tokeni olan LINK’in önemli bir yükselişe hazır olduğuna inanıyor. Ayrıca, ticaret hacmindeki artışın ve LINK’in teknik kurulumunun, 19. sıradaki kripto para birimini yaklaşan boğa koşusunda önemli kazançlar sağlayacak bir konuma getirdiğini düşünüyor. LINK mevcut fiyatıyla birlikte ATH’sinin %85,92 altında işlem görüyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin