Kripto analisti, SEC ve Ripple arasındaki davayı değerlendirdi…

Kripto analisti, SEC ve Ripple arasındaki davayı değerlendirdi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen analistlerinden bir olan Ben Armstrong, dava sürecini anlattı. Davayı yakından takip eden analist, Ripple’ın daha fazla önde olduğunu ve SEC’in bir şeyleri kabul ettirmeyi bıraktığını vurguladı.

SEC ve Ripple arasında 2020 yılından bu yana dava süreci devam ediyor. Yaklaşık 2 senedir devam eden bu davanın artık bitmesi an meselesi. Eğer bir aksilik çıkmazsa belki de çok yakın bir süre içinde davanın sonuçlanacağını göreceğiz.

Ripple (XRP) fiyatı, dava sürecini artık olumluya çevirebildi. Hatta aylardır süre gelen düşen trend sonunda kırıldı. SEC ve Ripple davası şu an XRP tokenine yaradı. Mütevazi olmazsak son 10 gün içinde yüzde 60’lık değerlemeye ulaştı.

SEC ve Ripple davasından kazançlı çıkan yatırımcı oldu

Kripto para piyasası kan banyosu yaşarken XRP, aradan sıyrılabildi. Özellikle de kripto balinalarının aktif olarak varlığa katılması fiyatlanmayı daha çabuk ilerletti.

XRP fiyatı, Ağustos ayından bu yana görüldüğü gibi %45’in üzerinde bir artış gösterdi. Ripple Labs kısa süre önce 18 Eylül’de mahkemenin XRP’nin bir menkul kıymet olarak kabul edilip edilmeyeceğine uygun olarak sunulan gerçeklere dayanarak bir dava açtı.

Kripto analisti SEC ve Ripple sürecini değerlendirdi

Kripto analisti Ben Armstrong, Twitter takipçilerine süreçle ilgili düşüncelerini paylaştı. Artık işin sonuna doğru geldiğimizi belirten analist ve uzman, SEC ve Ripple arasındaki savaşın biteceğini belirti. Armstrong,

“SEC’in temelde bu hafta XRP’nin menkul kıymet olduğunu kanıtlamaya çalışmaktan vazgeçtiğine inanıyorum. SEC ve Ripple arasında bu davayı Ripple kaybetse bile, cezanın para cezasından başka bir şey olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca Ripple Labs şirketi bu cezaları karşılayacaktır. XRP sahiplerinin endişelenmesine gerek yok.”

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin