Ripple SEC davası, 2023 yılında bitecek mi? Ripple Labs sonlandırmak için istekli!

Kripto analisti, Ripple ve SEC savaşında yatırımcıyı uyardı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir kripto para birimi analisti ve yatırımcısı, SEC’in Ripple aleyhindeki davasında önemli bir kararın ardından XRP’nin yörüngesini izliyor. Dün Ripple’ın başlattığı pozitif ayrışma bugün az da olsa devam ediyor. Ancak şu an fiyat yine 0,80 dolara takılı kaldı.

Cuma günü, Yargıç Analisa Torres, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Ripple’ın “Adil Bildirim Savunması” kullanmasını engelleme girişimini reddetti. Bu önemli bir gelişme olarak kayıtlara geçti.

Ripple’ın temel argümanlarından biri, SEC’in Ripple’ın XRP’yi kayıtsız bir menkul kıymet olarak sattığına inandığına dair yeterli bildirimde bulunmamasıydı. Bu açıklama Ripple Labs tarafında olumlu karşılandı. Şirketin yerel varlığı XRP ise buna anlık karşılık verebildi. Ancak yatırımcılar için hala hedeflerin uzağında.

Analist Credible Crypto, 362.000 Twitter takipçisine sahip. Haberlerin XRP fiyatında ani bir artışı tetiklemesine rağmen, altcoinin henüz önemli bir direnç alanını geçmediği konusunda uyardı. Analist,

“Bu haber harika ama teknik açıdan şu anda hala yerel direniş altındayız. O halde, sırf bu olumlu temel gelişme yüzünden burada hiçbir şeye FOMO yapmayın. Şu anda fiyat hareketinin gelişmesini beklemek en iyisi.”

Kripto analisti, Bitcoin’i de değerlendirdi

Credible, XRP’nin yaklaşık 0,83 dolardan bir direnç çizgisinin üzerinde ikna edici bir şekilde kırıldığını görmek istiyor.

Bitcoin’e gelince, analist, BTC’nin 42.500 doların üzerine çıkması durumunda gerçek bir momentum değişikliği olacağını söylüyor. Aşağı yönde, BTC’nin 36.000 dolarlık bölgede daha yüksek bir dip kaydedip etmeyeceğini merak ediyor. Son olarak Credible,

“42.5k’ya geri dönemedik. Bu yüzden bu sayı hala oyunda. 40-41k’ya (KIRMIZI) kadar hareket görülebilir. Ayrıca 42.5k’lik bir kırılma, yükseliş için önemli.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin