Trader, Ethereum rallisi öncesinde Bitcoin’e dikkat çekti…

Kripto analisti, Ethereum fiyatı için zaman çizelgesi çıkardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in 2018 ayı piyasasında dibi tahmin eden kripto analisti bu sefer Ethereum için tahminde bulundu. Analist Smart Contracter, Ethereum fiyatının son düşüş eğiliminde olabileceğini söyledi.

Kripto stratejisti Smart Contracter, Twitter takipçilerine Ethereum hakkında tahminlerini paylaştı. Uzman, yükselişe geçmeden önce son bir düşüş kaldığını öngörüyor.

Ethereum fiyatı, son bir düşüş mü yaşayacak?

Smart Contracter, Ethereum’un 2.000 doların üzerindeki hedefine doğru yükselmeden önce gelecek aya kadar yaklaşık 1.200 dolara düşeceğini tahmin ediyor. Ayrıca şu açıklamayı paylaştı:

“Temmuz ayındaki yükselişi Ethereum fiyatındaki son düzeltmeyi gösterebilir. Bu da ETH düzeltme aşamasında olduğunu gösteriyor.

Ağustos ayının zirvesinden bu yana bunu adım adım planlıyoruz. Uzun vadeli alımlar aramaya başlamadan önce sadece %10 ya da daha fazla düşüş var.”

Sektörde, dalgalar halinde tezahür etme eğiliminde olan kalabalık psikolojisini takip eder. Bu da gelecekteki fiyat hareketini tahmin etmeye çalışan teknik bir analist yaklaşımını ortaya çıkarır. Yani Elliott Wave teorisi…

Analistin grafiğine göre, Ethereum, yeni bir yükseliş için zemin hazırlayacağına inandığı bir C dalgasının ortasında.

Geçen ay Ethereum 1.600 dolar civarında işlem görürken Smart Contracter, bir sonraki ralli için yerel bir dip oluşturmadan önce ETH’nin bu ay 1.800 dolar (B dalgası) civarında daha düşük bir yüksek baskı yapacağını tahmin etti. Son olarak analist;

“Görünüşe göre daha büyük ABC, ETH’de beş dalga yükselişini düzeltiyor. Bu, şimdilik bir A dalgası gibi görünüyor ve yakında daha düşük bir seviyeye ulaşacak bir sıçrama bekleniyor.

Bence, oraya vardığımızda yapının doğru görünmesi şartıyla, 1300 dolar hala alım için bakılacak yer.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin