Sepetine altcoin eklemek isteyenler buraya! En iyi analist yeni bir tüyo paylaştı

Kripto analisti, en iyi Ethereum oyun projesinde büyük ralli görüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen kripto analisti, büyük bir potansiyeli saptadı. Bitcoin ve Zilliqa yorumunda bulunan trader, aynı zamanda büyük bir ralli beklediği varlığı takipçileriyle paylaştı. Peki büyük ralli mümkün mü?

Popüler bir kripto stratejisti ve yatırımcısı, Bitcoin’in (BTC) çok aylı bir birikim döneminden çıkmaya hazır olduğuna inanıyor. Bu yüzden Decentraland (MANA) ve Zilliqa (ZIL) için büyük yükselişler öngörüyor.

Hatırı sayılır Twitter takipçisine sahip olan kripto analisti, sanal gerçeklik platformu Decentraland’ın şu anda haftalık grafikte uzun bir yükselen kanalda işlem gördüğünü söyledi.

Kripto analisti, MANA’dan büyük ralli bekliyor

TechDev, önümüzdeki aylarda MANA için %730 gibi şaşırtıcı bir ralli öngörüyor. Haber esnasında Decentraland  2.65$ seviyesinde alıcı buluyor. Kripto analisti,

“MANA, net bir yinelenen yapıya sahip en temiz kanallardan birine sahip.”

Popüler kripto analisti, Zilliqa’yı boş geçmedi

Kurumsal çözümler için bir blok zinciri olan Zilliqa, TechDev’e göre, 1,10 doların üzerinde büyük bir ralli başlatmadan önce ZIL’in yaklaşık 0,09 dolarda düzeltme yaptığını görüyor. Kripto analisti, “bence ZIL piyasaya yol gösteriyor” yorumunu yaptı. 

TechDev’in tahmini, dalgalar halinde tezahür etme eğiliminde olan piyasa katılımcılarının psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketini tahmin eden bir teknik analiz yaklaşımı olan Elliott Wave teorisine dayanıyor.

Stratejist, Bitcoin hakkında düşünlerini paylaşmayı ihmal etmedi

Bitcoin’e bakan kripto analisti, BTC’nin, piyasa değerine göre lider kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000$’ı işaret ederek düşüşe dikkat çekti. Burada 30.000$’ın üzerine düştüğü Mayıs-Temmuz 2021 arasındaki piyasa yapısını takip ediyor gibi göründüğünü söylüyor. 

2021 yılının Mayıs ve Temmuz aylarında dipleri kovalayan piyasa daha sonrasında tepe zirveler görmüştü. TechDev’e göre, 45.000 doların üzerindeki hareket, Bitcoin’in boğa piyasasının bir sonraki ayağı için hazırlandığını gösteriyor. Analist, 

“Son iki BTC yeniden birikim bölgesinin karşılaştırılması grafikte yer alıyor. Menzil yükseklerinin desteğe çevrildiğini ve SOS’un (güç işareti) onaylandığını varsayabiliriz. Bu alanlara ulaşılıp ters çevrildikçe daha düşük ve orta zaman dilimlerinde swing ticareti yaparsam sonraki seviyeler kâr/yeniden giriş yapmak isteyeceğim yerlerdir.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin