Kripto analisti bu altcoin'de neden büyük bir artış beklediğini açıkladı!
Kripto analisti bu altcoin'de neden büyük bir artış beklediğini açıkladı!

Kripto analisti bu altcoin’de neden büyük bir artış beklediğini açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti, Avalanche ağının neden büyük yükseliş potansiyeline sahip olduğuna inandığını açıkladı. Özellikle, kırılma, Katman 1 blok zincirinin çok yüksek bir hafta geçirmesiyle ortaya çıkıyor. Avalanche, akıllı sözleşmeler yürütebilen Ethereum’a çok benzeyen merkezi olmayan bir Katman 1 blok zinciridir. Açık kaynaklıdır ve bir Proof-of-Stake (POS) konsensüs mekanizması kullanır.

Ağ, daha hızlı ve daha ucuz finansal yetenekler sunarken, Ethereum ve Bitcoin ile aynı düzeyde güvenliğe sahip. Analist, yarısı lansman sırasında piyasaya sürülen 720 Milyon AVAX token kaynağına sahip olduğunu kaydetti. Analist ayrıca, işlem ücretlerini yakarak “enflasyon nedeniyle değer kaybı olmadığını”, etkin bir şekilde kıtlık yarattığını kaydetti.

Avalanche için bir ‘Boğa Hareketi’

Uzman, deflasyonist olmanın yanı sıra, ağın çok fazla fayda sağladığını da sözlerine ekledi. AVAX’ın “alt ağ teknolojisi sayesinde hızlı, ucuz ve çok ölçeklenebilir” olduğunu söyledi ve birçok geliştiricinin AVAX’ın geliştirmesine yol açtığını da sözlerine ekledi. Yaklaşık 6500 TPS civarındaki işlem hızı sonucunda ağ üzerinde çok sayıda DeFi protokolü geliştirmesi yapıldığı kaydedildi.

Bu hız, ağın alt ağ teknolojisinden kaynaklanıyor. Uzman, “alt ağların aslında daha büyük bir zincir oluşturan ve işleri büyük ölçüde hızlandıran mini blok zincirler olduğunu” açıkladı ve “alt ağlar aracılığıyla herkes uygulamalarının ihtiyaçlarına uygun özel bir blok zinciri oluşturabilir” diye ekledi.

https://twitter.com/el33th4xor/status/1505148886557597700

Avalanche fiyatı nasıl etkilenecek?

Son birkaç ay içinde Avalanche, geliştiricileri temel platformda projeler inşa etmeye teşvik etmek için fon yaratmasıyla ünlendi. Geliştiricileri ağın alt ağ teknolojisinden yararlanmaya teşvik etmek için bu 348 milyon doların üzerinde değere sahip 4 milyon AVAX fonu oluşturdular.

Girişimin, Web3, oyun ve DeFi dahil olmak üzere kullanım durumları olan belirli uygulamalar için blok zincirlerinin geliştirilmesini teşvik etmesi bekleniyor. Analist’in başlığı, birkaç firmanın Avalanche’ı tam da bu nedenle geliştirmeyi tercih ettiğini ortaya koydu ve farklı enstitüler kendi ihtiyaçlarına, gereksinimlerine ve kurallarına göre uygulamalar geliştirebilir dedi.

Avalanche’ın yerel tokeni AVAX, son 7 gündeki kazançlarda piyasa değerine göre ilk on kripto varlığa öncülük etti. AVAX şu anda son 24 saatte %1,9 ve son 7 günde %30,4 artışla 86,45 dolar fiyat noktasında işlem görüyor. Kripto varlığı şu anda 23.6 milyar dolarlık piyasa değeri ile piyasa değeri ile 10. sırada yer alıyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin