Kripto analistine göre bu altcoin kırılmanın eşiğinde!

Kripto analistine göre bu altcoin kırılmanın eşiğinde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının gördüğü birden fazla düzeltmenin ardından kripto paralar için çok sayıda iyimser fiyat tahmini yapıldı. Bu iyimser tahminlerden biri de altcoin Polkadot için geldi.

Altcoin için fiyat tahmini

Popüler kripto stratejisti ve trader Justin Bennett, birlikte çalışabilirlik blok zinciri Polkadot (DOT) için ufukta güçlü bir kırılma olduğunu söylüyor.

Yakın zamanda Bennett, altcoin’in fiyat hareketinin yükseliş devam modeli içinde işlem gördüğü için kıvrıldığını açıkladı.

“Fiyat modelinde doğal olarak yükseliş modeli olan düşen kama modeli var. Bunun yanında piyasa makro yükseliş trendinde. Bu nedenle fiyatın yukarı yönlü kırılmasının düşük yöne kırılmasından daha muhtemel olduğunu düşünmek için nedenlerim var.”

Bennett ayrıca altcoin’in kısa vadeli düşüş trendini sonlandıracağını ve düşen takozdan çıkacağını öngörüyor. Bunun ise Şubat ayının ikinci haftasında gerçekleşeceği bildiriliyor.

Analist ayrıca Polkadot için potansiyel hedeflere bakıyor ve DOT’un kamanın diyagonal direncini ortadan kaldırdığında potansiyel olarak %78’lik bir yükselişi ateşleyebileceğini söyledi.

“Piyasa daha yüksek kırılacak mı? Şahsen ben çok iyi bir şans olduğunu düşünüyorum ve eğer olursa, hedefleyeceğim alan burada. 32 dolar, 38 dolar ve 45 dolar.”

Bu yazı yazılırken, Polkadot (DOT), 24.55 dolardan işlem görüyordu.

Bennett, altcoin’de uzun vadeli bir yükseliş eğilimi öngörüyor. Ancak, dijital varlığın önümüzdeki günlerde toparlanmaya başlamadan ve hedeflerine ulaşmadan önce önemli ölçüde düzeltmeye gideceğini söylüyor.

“DOT’un terminal modelinden yukarı doğru kırıldığı, desteği (20 dolar) belki yeniden test ettiği, buradan koptuğu ve ardından 32, 38 ve 45 dolara doğru yükselmeye başladığını görürsek şaşırmayın. Bu yıl içinde bu direnç alanına yani 65 dolara doğru bir hamle yapacağız.”

cryptogazette


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin