Kripto analisti bitcoin için neyi öngördüğünü paylaştı? Önümüzdeki hafta bitcoin durumu ne olacak

Kripto analisti, BTC yapısını 2019’daki dönemle kıyaslıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, bazı kripto uzmanlarının radarında izleniyor. Uzmanlar endüstriyi uzun süredir takip ediyor. Özellikle de BTC yapısı bu konuda en fazla dikkat çeken varlıklardan biri.

Büyük bir çıkış için olduğuna inandığı Bitcoin için uzmanlar, son günlerde ilerleme kaydettiği için yeniden güç belirtilerine dikkat çekiyor. BTC yapısı ile bir benzerlik 2019 yılını gösteriyor.

Bitcoin’in önceki yıllardaki davranış kalıpları dikkate alınırsa, kripto analisti Mustache tarafından 1 Kasım’da yayınlanan yan yana çizelgelerde gösterildiği gibi, bu uzmanların haklı olduğu kanıtlanabilir.

Uzmandan BTC yapısına ilişkin bağlantı

Kripto uzmanı, Bitcoin’in 2019’daki teknik özellikleri ile 2022’deki teknikler arasındaki benzerliklerini gösterdi. Yükseliş olacağına inandığı Yeni Yıl tatillerinden sonraki fiyat hareketine ilişkin tahminlerini sıraladı.

2019-2022 yılına ait benzerlikler arasında başarılı ABC düzeltmesi ön planda. Burada BTC yapısının, benzer bağıl güç göstergesi, yani RSI önünde. Benzer durum Stokastik RSI (StochRSI) ve son gövde mum kapanışının bir önceki aya göre daha yüksek olması sayılabilir.

Bitcoin ile ilgili tahminler

Daha önce, aynı uzman başka bir kripto ticaret uzmanı ve Hollandalı kurumsal yatırımcı PlanB ile birlikte ortak bir paylaştım yapmıştı. Bitcoin’in 2023’te 30.000 dolara doğru ilerlediğine işaret eden uzmanlar, başka modeller sunmuş ve ilk merkezi olmayan finans tokeni için bir ‘Moonvember’ ima etmişti .

PlanB ise, Bitcoin’in kapanış fiyatının 20,498 dolar olduğunu kaydetti ve 1 Kasım’daki tweet’inde BTC için yükseliş bir ilerleme öngören stok akış (S2F) canlı modelini yayınladı.

Başka bir yerde, önde gelen kripto analisti Michaël van de Poppe, Bitcoin’in “verimler düşmeye hazırken güzel bir şekilde konsolide olduğunu” gözlemledi.

Bitcoin ayrıca, ünlü eski NSA bilgisayar istihbarat analisti ve ihbarcı Edward Snowden’in yıldırım ağ hızını ve kurucunun 14 yıl boyunca anonim kalmaya bağlılığını övdükten sonra bir miktar baskı bekleyebilir. Kısacası oluşan tüm bu BTC yapısı, bize bazı teknik anlamda yol gösterebilir. Ancak o zamanki ekonomik koşullarla şimdik bir fark olduğunu unutmayalım.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin