Mark Yusko: “Bitcoin'in günlük fiyatı önemli değil. Her fırsatta satın alın!”
Mark Yusko: “Bitcoin'in günlük fiyatı önemli değil. Her fırsatta satın alın!”

Kripto analisti, Bitcoin’in (BTC) show zamanını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yaklaşık dokuz ay içinde Bitcoin (BTC), bir sonraki blok ödül indirimini görecek. Ancak bu hızla yaklaşmakta olan yükseliş olayına rağmen, kripto para piyasası durgunlaşarak bir ticaret aralığı oluşturdu. Ancak PlanB’nin oluşturduğu bir model, tarihin kendisini tekrar etmesi halinde, Bitcoin fiyatının halving öncesinde yükseleceği bir çok tarih olduğunu gösteriyor. Aslında, istatistikçinin grafiği BTC’nin önümüzdeki yıl Mayıs ayına kadar %100 artacağını ima ediyor.

PlanB: “Bitcoin önümüzdeki yıl Mayıs ayında 20 bin doları görecek.”

Bitcoin halving olayı şimdi dokuz ay uzaklıkta. Mayıs 2020’de, her bir blokta verilen BTC sayısı yarıya indirilecek ve bu da olumlu bir arz şokuna neden olacak. Ana yatırımcılar tarafından takip edildiğini iddia eden önde gelen bir endüstri analisti olan PlanB yeni bir grafik paylaştı. Başarılı analist, Mayıs ayında BTC’nin 20.000 dolardan işlem göreceğini  ve mevcut seviyelerinden %100 daha yüksek bir seviyeye çıkacağını öngördü.

Görüyorsunuz, Bitcoin halving’e 9 ay kala fiyatı yarıya indirdi. Daha spesifik olarak, 2012’nin yarısından dokuz ay önce, BTC 5 dolardan işlem gördü ancak halving’le birlikte fiyat 12 dolar oldu. 2016’nın halving olayında da aynı şey oldu. Bu mantıksız görünse de şu anda BTC için 20.000 doları öngören analistler var. Fundstrat’tan Tom Lee kısa süre önce Fox Business’ta 20.000 dolarlık fiyat tahmininden bahsetmek için göründü.

Tom Lee’de Bitcoin’in 20 bin doları göreceği konusunda ısrarcı

Tom Lee, kripto para biriminin güvenli bir liman varlığı olduğunu iddia etti. Bu BTC’nin Hong Kong ve Arjantin gibi pazarlarda birinci sınıf bir işlem gerçekleştirdiği gerçeğinin desteklediği bir anlatı. Bunu akılda bulunduran Lee, Bitcoin’in yılını şimdi olduğundan çok daha yüksek bir fiyatla sona erdirebileceğini belirtti.

Fundstrat analisti daha önce Bitcoin için nimet olabilecek faktörlerden bahsetti. Bunlar arasında, kripto para birimi alanına dikkat çeken Libra’nın tanıtılması, Donald Trump’ın ateşli kripto karşıtı tweet dizisini ve makroekonomik kargaşa mevcut. Ayrıca Murad Makhmudov Bitcoin’in yakın dönemde 9.750 dolarlık seviyeyi test edeceğini ve ardından “istikrarlı bir şekilde” yükselmeye devam edeceğini ve sonunda 20.000 dolara yükseleceğini söyledi.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin