featured

Popüler kripto analisti Bitcoin yorumunu paylaştı: Sürpriz bir yükselişe hazır olun!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En iyi kripto para analistlerinden bir tanesi olan Merten, Bitcoin’in düşük fiyatına rağmen yakında toplanmaya hazır olduğunu söyledi.

Bitcoin’in (BTC) son zamanlardaki olumsuz performansına rağmen popüler kripto para analisti, piyasa değerine göre dünyanın en büyük kripto para biriminin yakında işleri ciddi anlamda tersine çevireceğine inanıyor.

Bitcoin

Popüler bir kripto para birimi analisti olan Nicholas Merten, geçtiğimiz günlerde YouTube kanalında BTC fiyatının yakın zamanda tarihi bir göstergeyi parlattığını ve buna her zaman fiyat artışının eşlik ettiğini söyledi.

YouTube’da 500,000’den fazla abonesi olan Merten’e göre, Bitcoin’in son fiyat düşüşü birçok yatırımcı için fırsatlar sunarak varlıkların ticaret hacminde bir artışa neden oldu.

Tarihsel gösterge, yakında yükseliş olacağına işaret ediyor

Merten, Bitcoin’in ticaret hacmindeki artışının trend dönüşlerini belirlemek için bir gösterge olarak kullanıldığını söyledi. Özellikle BTC hacmindeki son artış, sırasıyla Mart 2020 ve Mayıs 2021’de kaydedilen değerlerle aynı.

Merten, kripto yatırımcılarının varlık sınıfı hakkında ne düşündüğünden bağımsız olarak, BTC yatırımcılarının son zamanlarda kaybettiklerini yakın zamanda gerçekleşecek bir ralli ile geri kazanacaklarına inanıyor. Merten, BTC’nin fiyat hareketi hakkında şu sözleri söyledi:

Şu anda burada, düşüşe devam edileceğini söylemek yerine yakın zamanda kayıpların telafi edileceği bir ralli olduğunu söylemek daha olası.

Bu piyasa krediye dayalıdır. Kaldıraç tarafından yönlendirilir. Yukarı ve aşağı yönlü büyük hareketlerin çoğuna, olması gerekenden biraz fazla risk alan piyasadaki uzun vadeli yatırımcılar neden oluyor. Bu, fiyatta alevlenen yükselişlere, piyasadaki toparlanmalara ve belirlediğimiz tüm zamanların en yüksek seviyelerini görmemize yol açtı. Ancak bu, döngü boyunca gördüğümüz %50’lik keskin düzeltmelerde de rol oynadı.

Bitcoin’in düşük performansı

Bu arada, kripto para piyasasının Terra ekosistemindeki token’ların çöküşünün ardından yıkıcı bir darbe aldığı artık herkes tarafından kabul edildi.

40,000 dolar seviyesine ulaşmasına çok az kala Bitcoin, geçen hafta 27,000 doların altına kadar düştü. Piyasadaki altcoin’ler de bu düşüşü takip etti.

Birçok yatırımcı BTC token’larını stablecoin’lere dönüştürürken, uzun vadeli yatırımcılar Bitcoin’in düşüşünü değerlendirerek ucuz fiyattan token biriktirmeye devam etti.

Fiyattaki büyük düşüşe dayanamayan yatırımcılar düşüşü satın alarak bir birikim çılgınlığına giriştiler.

Merten’e göre Bitcoin’in hacmindeki büyük artış, en iyi kripto para birimi için iyiye işaret ediyor. Çünkü, daha önce bu tarz büyük hacim artışlarını fiyatta da yükselişler takip etmişti.

Bitcoin 24 saat içinde %3 düştü

BTC, henüz yatırımcıların yüzünü güldürmedi. Bu yazının yazıldığı sırada piyasa lideri, son 24 saatte %3 oranında bir düşüş yaşadı ve 29,300 dolar civarında işlem görüyor.

Bu arada Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Bitcoin ile önceki deneyimlerine dayanarak bu ayın başlarında Merten ile aynı duyguyu paylaştı.

Hoskinson’a göre, sabırlı yatırımcılar token’ları elinde tuttukları için yeterince ödüllendirilecek ve Bitcoin’in fiyat düşüşünü büyük bir ralli takip edecek.

TheCrytpoBasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin