Kripto analisti, Bitcoin için 40.000 dolar hedefinden vazgeçmiyor! Peki bu ihtimal gerçekleşecek mi?
Kripto analisti, Bitcoin için 40.000 dolar hedefinden vazgeçmiyor! Peki bu ihtimal gerçekleşecek mi?

Kripto analisti, Bitcoin için 40.000 dolar hedefinden vazgeçmiyor! Peki bu ihtimal gerçekleşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto yatırımcısı Kaleo (@CryptoKaleo), bugün kripto piyasası lideri Bitcoin için yukarı yönlü hedefinin hâlâ 40.000 dolar olduğunu tweetledi. Son tweet’i, “hiçbir şeyin değişmediğini günlük olarak hatırlatma” işlevi gördü. Yatırımcı, BTC için 40.000 doların bir mıknatıs olduğunu belirtti.

CoinMarketCap’e göre BTC’nin fiyatı son 24 saatte %3,46 arttı. 24 saatlik kazanıma rağmen, BTC’nin haftalık fiyat performansı %-0,80 ile kırmızıda kalıyor. Sonuç olarak, piyasa değerine göre lider kripto, yazının yazıldığı sırada 28.007 dolardan işlem görüyor.

BTC ayrıca CoinMarketCap’in trend listesine 2 numaralı sıradan girdi. Bu, lider kriptoyu Arbitrum (ARB) altında ve Ripple (XRP) üzerinde sıraladı. Bu arada, BTC’nin hakimiyeti son güne göre %0,02 düşerek %46,07 oldu.

BTC‘nin fiyatı, 21 Mart’ta günlük grafiğinde bulunan pozitif trend çizgisinin altına düştü ve o zamandan beri 26.617 dolar ile 28.138 dolar arasında konsolide oldu. Kripto fiyatı, geçtiğimiz Pazartesi günü 9 günlük EMA hattının desteğini kaybetmiş gibi görünüyordu, ancak şu anda bu seviyenin üzerinde işlem görüyor.

Bugün 9 günlük EMA seviyesinin üzerinde bir kapanış, BTC için bir yükseliş işareti görevi görecek. Bununla birlikte, BTC’nin fiyatı, bu hafta yayınlanacak olan ABD Ekonomik verileri beklentisiyle muhtemelen mevcut aralıkta konsolide olmaya devam edecek.

BTC’nin fiyatı önümüzdeki 24 saat içinde 28.138 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkıp kapanabilirse, muhtemelen 28.318 dolarlık bir sonraki direnç seviyesine doğru hareket edecek.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin