Kripto analisti:
Kripto analisti: "Bitcoin bu seviyenin üzerinde hareket ettiği sürece hedefine ulaşacak!"

Kripto analisti: “Bitcoin bu seviyenin üzerinde hareket ettiği sürece hedefine ulaşacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Michael van de Poppe, piyasaların şu anda yukarı yönlü bir düzeltme içinde olduğunu paylaştı. Yatırımcı, BTC fiyatının 22 bin dolarlık kritik seviyeyi koruması halinde 25 bin dolara yükseleceğini belirtti. İlgili bir haberde, pazar liderinin fiyatı son 24 saatte %2,10 düştü.

Ünlü kripto yatırımcısı ve analisti Michael van de Poppe, piyasaların hâlâ bir yükseliş trendi içinde düzenli bir düzeltme yaşadığının altını çizdi. Van de Poppe, Bitcoin (BTC) fiyatı 22 bin doların üzerinde kaldığı sürece, pazar liderinin fiyatının önümüzdeki haftalarda tekrar 25 bin doları hedeflemesinin mümkün olduğunu ekledi.

CoinMarketCap’e göre BTC’nin fiyatı son 24 saatte %2,10 düştü. Sonuç olarak, kripto fiyatı, yazının yazıldığı sırada 23.886 dolar seviyesinde bulunuyor. 24 saatlik düşüşe rağmen, pazar liderinin haftalık performansı %0,56 ile yeşilde kaldı.

BTC/USDT için 4 saatlik grafiğe bakıldığında, BTC fiyatının grafikteki 9 ve 20 EMA çizgisinin altına düştüğü görülebilir. Sonuç olarak, BTC’nin fiyatı kısa vadeli bir düşüş döngüsüne girdi.

4 saatlik grafikteki 9 EMA çizgisi, 4 saatlik grafikteki 20 EMA çizgisinin altında düşüş gösteriyor. Buna ek olarak, 4 saatlik grafikteki RSI çizgisi, 4 saatlik grafikteki RSI SMA çizgisinin altında konumlanıyor. Bu teknik göstergeler, BTC fiyatının önümüzdeki 24 saat içinde düşmeye devam edebileceğini gösteriyor.

Bu düşüş tezi için aşağı yönlü hedef, BTC’nin 4 saatlik grafiğinde oluşturulan düşüş eğilimi grafiği modelinin de temeli olan 23.581 dolar civarındaki destek seviyesidir. BTC’nin fiyatı önümüzdeki 24 saat içinde bu seviyeyi kırarsa, bir sonraki aşağı yönlü hedef 23.300 dolar olacak.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin