En popüler kripto analisti Bitcoin'in 6k seviyesi ve sonrası hakkında görüş bildiriyor
Bitcoin 450 dolardan fazla arttı! BTC yeni direnç seviyelerini test edilebilir

En popüler kripto analisti Bitcoin’in 6k seviyesi ve sonrası hakkında görüş bildiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

YouTube’un en büyük kripto analisti, Bitcoin’in bir sonraki önemli düşüşten önce yaklaşık 6.000 dolar seviyesinde toparlanacağına inandığını söyledi. Nicholas Merten (aka DataDash) 313.000 abonesine kısa vadede yükseliş gördüğünü söyledi. Bunun sebebi olarak analist, son Bitcoin satışlarının BTC’yi bu ayın başlarında 5.000 doların üzerine getiren satın alma faaliyetleriyle çakışmamasını gösterdi.

Bitcoin iki hafta içinde 6k olabilir

Analist görüşünü şu şekilde açıklıyor:

Hoşuma giden şey, burada oldukça keskin bir satış olmasına rağmen, en azından Coinbase gibi likit borsalarda fiyat açısından oldukça istikrarlı bir yan satış hacmi olduğunu görebiliyoruz. Bitstamp, Gemini gibi borsalar, bu iki gün boyunca yaptığımız satın alma faaliyeti yakınında bile değildi. Bu nedenle, piyasanın bu seviyeyi bile zorlamadığını görmek gerçekten güzel. Gerçekten geri gelebildik ve asıl kapanış 5.000 doların üzerindeydi ve bu kayıpların bir kısmını geri kazanmaya devam ettik.

Merten, görüşüne göre spekülasyonun devam etmesinin BTC’nin iki hafta veya daha kısa sürede 6.000 dolara getirebileceğine inandığını söylüyor.

Üçüncü en düşük seviye geliyor

Merten’e göre Bitcoin’in 2018’in çoğunda 6.000 dolarlık psikolojik engelden geri tepmesi nedeniyle, boğaların kısa vadede kırmasının çok zor olduğunu söylüyor. Merten, bir veya iki ay içinde Bitcoin düşmesi üzerine üçüncü bir en düşük seviye görüyor ve şöyle diyor:

Hepimizin bildiği gibi, önceki direnç yeni bir destek olma eğilimindedir ve önceki destek yeni bir direnç haline geliyor. Boğalar için iyi bir haber olmayan bu bir yıllık destek oldu. Bu aralığı test etmek çok zor olacak. Bu yüzden, yaklaşık 5.800 dolar, 6.000 dolara kadar çıkacağımızı düşünüyorum ve sonra geri dönüp üçüncü bir en düşük seviyeyi belirleyeceğiz, bu durumda belki Mayıs ayında veya Haziran ayında bazen 3.700 ila 3.800 dolar arasında bir yerde tekrar buluşabiliriz.

Analist bu seviyeleri satıl almak için fırsat olarak görüyor ve şunları ekliyor:

Yine, ne olursa olsun Bitcoin’in, destek hattına inmesini veya önceki direncini sürdürmesini istiyorum. 4.200 dolar civarında bu destek hattına geri dönersek, buranın satın alma fikrine karşı en uygun olacağını düşünüyorum.

Ayrıca CoinDesk teknik analisti Omkar Godbole, 14 günlük Bitcoin RSI’sinin aşırı satın alındığını belirttiğini ve 4.912 dolara geri çekilme ihtimali ile 4.527 doların devreye girebileceğini belirtti.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin