Kripto analisti, Bitcoin 30K hedefi verdi: Peki gerçekleşecek mi?

Kripto analisti, Bitcoin 30K hedefi verdi: Peki bu ihtimal gerçekleşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Aralık ayını oldukça sessiz geçiren Bitcoin, sonunda koparmaya imza attı. Yeni yıl ile gelen koparma sonunda psikolojik sınır olan 20.000 doların geçilmesini sağladı. Şimdi ise analistler Bitcoin 30K hedefini veriyor. 

Bitcoin, 2023’te şimdiye kadar elde ettiği kazanımları artırmaya devam etti. Popüler bir kripto analisti, Bitcoin 30K seviyesine doğru ilerlediğine inanıyor.

25 Ocak 2023 Çarşamba günü yaptığı bir paylaşımda BTC/USD paritesi ile ilgili grafiğini paylaştı. Analist “KALEO” 559.000’den fazla Twitter takipçisine şunları söyledi:

“TradingView’den alınan verilere göre, yılbaşından bugüne (YTD) dönemde, Bitcoin fiyatı %38,47 artışla (USD’ye karşı) 16.615$’dan 23.008$’a çıktı.”

Analist Kalem bu çıkışın devamında Bitcoin 30K bölgesini zorlayacağını tahmin etti. Kısa vadede Bitcoin’de yükseliş eğilimi düşünen Kaleo’nun aksine Michaël van de Poppe farklı düşünüyor. Poppe;

“Bitcoin’deki yön yukarı kırılabilir. Ancak 23.600 dolardan gelecek bir red aşağıları test edebilir. Bugün açıklanacak olan GSYİH, gidişatı belirleyecek. Fiyat yeniden 22.900 doların altın mı gidecek yoksa yukarı mı devam edecek göreceğiz.”

Bugün erken saatlerde, Morgan Creek Digital Assets’in (Morgan Creek Capital’in kripto odaklı yatırım kolu) kurucu ortağı olan girişimci Jason Williams, Bitcoin’in son on yılda diğer çeşitli popüler ABD hisse senetlerinden nasıl daha iyi performans gösterdiğini bir tweet dizisiyle paylaştı. Tüm bunlar Bitcoin 30K için birer gösterge olduğuna inanılıyor.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin