Bu şok yasak oyun devinin çok eleştirdiği NFT sektörüne girmesine neden oldu
Bu şok yasak oyun devinin çok eleştirdiği NFT sektörüne girmesine neden oldu

Kripto alanında NFT çılgınlığı sürüyor – işte son gelişme

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NFT çılgınlığı “Saturday Night Live” isimli çılgınlıkla devam ediyor. Son birkaç aydır değiştirilemez tokenların muhtemelen kripto alanındaki en sıcak konu olduğunu biliyorsunuz.

NFT konusu

NFT’ler kripto para topluluğunun çok ötesindeki konuşmalara hâkim olmaya devam ederken, “Saturday Night Live”, son çılgınlıkla ilgili en çok sorulan soruları yanıtlamayı amaçlayan bir taslağı kısa süre önce yayınladı.

SNL’nin 27 Mart bölümü, Pete Davidson’un bir süper kahraman kostümü içinde Eminem’in “Bensiz” videosunun bir hype’ı gerçekleştirmesini, belirsiz tokenlarla çok fazla para kazanma konusunda rap yapmasını ve bunları gerçek hayattaki bir Monopoly oyunuyla karşılaştırmasını içeriyordu.

Bu arada Chris Redd, Eminem videosundan Dr. Dre’yi kopyalarken gülünç NFT’leri spor yapmak için “The Matrix” serisinden bir Zion operatörü olan Morpheus gibi giyinmiş.

Jack Harlow daha sonra NFT’lerin benzersiz olduğunu açıklamak için altın zincirlerle kapıcı olarak göründü:

NFT’ler delidir. Bir blok zinciri üzerine inşa edilmişlerdir. Basıldığında, onu sanat olarak satabilirsiniz ve bu benim rap bölümümün sonucudur.

NFT’lerin yaygınlaştığı yıl

“Beeple” olarak bilinen dijital sanatçı Mike Winkelmann, geleneksel sanat evi Sotheby’s tarafından JPG olarak 69 milyon dolarlık devasa eseri “The First 5000 Days”i satın aldıktan sonra, NFT’lerin tüm büyük ana akım medya kuruluşlarında manşetlere taşınmasını sağladı.

Geçen hafta, New York merkezli Superchief Gallery, yalnızca NFT’lere ayrılmış bir “fiziksel” sergi açtı.

Ünlüler artık tweetlerini ve hatta albümlerini NFT olarak satarken, farklı blok zincirleri Ethereum’un bu niş içindeki hakimiyetini kırmaya çalışıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin