Dogecoin ve Monero fiyat analizi: DOGE ve XMR yükselecek mi?
Dogecoin ve Monero fiyat analizi: DOGE ve XMR yükselecek mi?

Blockchain tabanlı kredi sağlayıcısı SALT, Dogecoin’i teminatları arasına ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen Blockchain tabanlı kredi sağlayıcılarından biri olan SALT (Secured Automated Lending Service), popüler para birimi Dogecoin’in teminat seçeneği olarak dahil edildiğini duyurdu. Duyuru, şirket tarafından Cuma günü bir Medium gönderisinde halka açık olarak yapıldı. SALT, Dogecoin’i teminatları arasına ekleyerek ciddi bir kitleyi de kendine çekecek gibi gözüküyor.

SALT, Dogecoin’i ekleyerek ne amaçlıyor?

Blockchain tabanlı kredi sağlayıcısı, büyük ölçekli sanal para birimi yatırımcıları için en iyi likidite sağlayıcısı olarak gösteriliyor. SALT, bireyleri, Blockchain uzayındaki kurumları ve madencilik operasyonlarını da içeren çok çeşitli yatırımcı gruplarını bünyesinde barındırıyor.

Bu son duyuru ile şirket, kripto lending alanında yol göstermeye devam ediyor.

Dogecoin nedir?

Dogecoin, programcı Billy Markus tarafından 2013 yılında yaratıldı. Şirket, Japon köpek cinsi Shiba Inu’yu maskotu olarak kullanıyor. Kuruluşundan bu yana, Dogecoin bir internet fenomeni haline geldi ve dünya genelinde kripto fanatiklerinin ilgisini yakalamayı başardı. Çok kısa bir zaman dilimi Dogecoin, kendi hayran kitlesini yarattı ve Dogecoin, son haftalarda değerinde pozitif bir değişim görülen birkaç kripto paradan biri.

Canlı portföy değerlemesi, gün boyu küresel destek, bir dizi rekabetçi fiyat, esnek kredi koşulları ve özel bir saklama çözümü gibi teklifleriyle SALT, müşterilerine mükemmel bir paket ve geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor.

Blog, bu ayın başlarında Litecoin (LTC)’nin dahil edilmesinin özellikle İngiltere, Yeni Zelanda, Hong Kong ve Vietnam başta olmak üzere uluslararası bir bakış açısıyla kredi talebinde artışa yol açtığını belirtti.

Bu ivmeyi devam ettirmek için, şirket artık Dogecoin’i teminatları arasına ekledi. Topluluğunun mükemmel takip ve inanılmaz desteği ile, Dogecoin şu anda mükemmel bir destek görünüyor. Dogecoin yaygın olarak işlem gören, yüksek likidite sağlayan ve Bitcoin kod tabanı kullanılarak üretilmiş bir para birimi olduğu için SALT’nin böyle bir adım attığı belirtiliyor.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin