bayebit türk borsası

Kredi kartı ile kripto para işlemi yapan ilk ve tek Türk borsası yenilikçi yaklaşımı ile dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye’de kripto para ticareti faaliyetlerini sürdüren Hürtek Bilişim A.Ş. bünyesindeki Bayebit kripto para borsası, 4 ay gibi kısa bir sürede birçok yeniliği Türkiye kripto pazarına getirmiş durumda.

Binance coin Bayebit’te

Bu kısa süre zarfında platformunda ticaret yapılan kripto paraların sayısını 9’a çıkaran borsa, son olarak Dogecoin ve Tron’u listeledikten sonra kullanıcılarına kulak vererek, son ayların en popüler kripto parası Binance coin’i platformuna ekledi. Bu sayede Bayebit kripto para borsası, BNB coini platformunda listeleyen ilk Türk kripto borsası olma unvanına sahip oldu.

Kredi kartı ile kripto satın alınabilen ilk ve tek Türk borsası

Türkiye’de kredi kartı ile kripto para alımı konusunda öncü olan kripto para borsası, getirdiği bu yenilik ile Türk kripto pazarına yeni bir pencere açtı. İlk açıldığında 4 kripto para ile başlayan borsa, şu an web sitesinde 35 kripto paranın kredi kartı ile satın alınmasını mümkün kılıyor.

Bayebit platformunda bulunan Bitcoin, Ether, XRP, Litecoin, NEO, ADA, TRON, HOT gibi popüler kripto paraların yanı sıra BAT, ONT, NANO gibi daha az popüler kripto paralar ile de ticaret yapılabiliyor. Müşteri taleplerine öncelik veren borsa, böylece bu talepler doğrultusunda her coinin kredi kartı ile satın alınması şekilde gelişim gösteriyor. Bayebit’in web sitesinden kredi kartı ile satın alınabilecek kripto paralara buradan ulaşabilirsiniz.

Bayebit’in bizimle paylaştığı basın bültenine göre borsa’nın kısa vadeli hedefleri arasında platformuna her hafta en az bir yeni kripto para eklemek var. Bu anlayışla sıkı çalışmalarını devam ettiren şirket, yakın zamanda çok daha büyük yeniliklerle ile Türk kripto para pazarında öne çıkacağının sinyallerini de veriyor.

– Bayebit –

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin