Kraken Ventures, DeFi ve Web3 için yatırım fonunu artırdı

Kraken Ventures, DeFi ve Web3 için yatırım fonunu artırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Finansal fon ile yatırım yapan Kraken Ventures, ek bir bütçe ayırdı. Kripto para borsası daha öncesinde DeFi ve Web3 için fon başlatmıştı. Şimdi bu fon 65 milyon dolar daha arttı. Fonun içeriğinde pek çok yatırım yer alacak.

Son zamanlarda Web3 ve Metaverse evreni kripto dünyasında fazlasıyla yer aldı. 2020 ve 2021 yılında ise DeFi sistemleri ön plana çıktı. Kripto para borsası ise bu alanda en çok dikkat çeken Web3 ve DeFi projelerine yöneliyor. 

Kraken Ventures’ın halihazırda Anchorage, Messari, Acala ve Hashflow’da pozisyonları var. Kripto para borsası Kraken’in yatırım kolu olan Ventures, ilk fonunu başlatmıştı. Kraken Ventures Fund I LP, Kraken ve bir grup kurumsal yatırımcıdan 65 milyon dolar topladı. Fon, finansal altyapı, DeFi, Web3 ve tüketici protokolleri dahil olmak üzere blok zinciri ve kripto teknolojisinin çeşitli alanlarını desteklemeye odaklanacak şekilde ayarlandı.

Kraken Ventures, yatırımlarına devam ediyor

Kripto para borsaları önemli gördüğü projelere yatırımlarda bulunuyor. Binance, Huobi, Coinbase ve Kraken gibi borsaların Ventures kolu gerekli gördüğü projeler için yatırım fonu oluşturuyor.

Kraken Ventures, daha öncesinde Blockdaemon, Anchorage, Messari, Hashflow, Acala ve pStake dahil olmak üzere bir dizi büyük kripto projesine yatırım yapmıştı. Kraken Ventures Yönetici Ortağı Brandon Gath şunları söyledi: 

“Yatırım konusundaki uzun vadeli görüşümüz ve Kraken’in gerçekten küresel, ölçeklenebilir bir platform oluşturma deneyiminden yararlanma imkanı, yatırımcılardan aldığımız yoğun ilgiye kesinlikle katkıda bulundu. Şimdi odak noktamız, bu parayı işe koymak ve en yenilikçi projelerden bazılarının ve olağanüstü yetenekli kurucularının şirketlerinin ve protokollerinin gelişimini hızlandırmasına yardımcı olmak.”

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin